Bayramoğlu'nda Köpekler Zehirlendi - Son Dakika
Güncel

Bayramoğlu'nda Köpekler Zehirlendi

Bayramoğlu\'nda Köpekler Zehirlendi

Darıca Bayramoğlu Mahallesi'nde genellikle yazlıkçıların kaldığı Bayramoğlu Ada'da bugün birçok köpek zehirlenerek öldü.

26.04.2014 22:48  Güncelleme: 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Bayramoğlu Mahallesi'nde genellikle yazlıkçıların kaldığı Bayramoğlu Ada'da bugün birçok köpek zehirlenerek öldürüldü. Yemeklerinin içine zehir konularak öldürüldüğü sanılan köpekler çöp konteynerlerine ölü olarak bulundu. Çevredeki hayvansever duruma tepki gösterdi.

Bölge sakinlerinden Elif Arzu Eren, Gökçe Öner ve Yıldız Göküzüm bunu yapanın veya yapanların insanlıktan nasip almadıklarını dile getirerek, "Yazlıkçıların gelmesine çok az bir zaman kala böyle bir katliamın yapılması manidardır. Sırf yazlıkçılar rahatsız olmasın diye yapıldığını sandığımız bu cinayete kayıtsız kalmayacağız" dedi. Köpeklerin öldürülmesiyle birlikte haberi alır almaz olay yerine gelen HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) Kocaeli Temsilcisi Selma Platin Pek, yaşananların insanlık dışı olduğunu söyledi. Konuyla ilgili olarak Çevre Orman Müdürlüğü'ne, belediye yetkililerine ve Emniyet Müdürlüğü'ne başvuruda bulunduklarını ifade eden Pek, bunu yapanları er ya da geç bulacaklarını söyledi.

Zehirlenen köpeklerden tedavileri sürenlerin daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslim edileceği belirtildi.

Erol POLAT/DARICA(Kocaeli), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayramoğlu'nda Köpekler Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KARTAL POLAT: BUNU YAPAN İNSANLARA LANET OLSUN.HERGÜN MAMA GÖTÜRDÜĞÜM YAVRULARI ZEHİRLEMİŞLER.BAŞBAKANIM SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN .ALLAH RIZASI İÇİN HAYVANLARA SAHİP ÇIKIN.HAYVANLAR ALLAHIN BİZE EMANETLERİDİR.OSMANLI İMPARATORLUĞUNDAKİ HAYVAN YASALARINI VE HAKLARINI YENİDEN GETİRİN.HAPİS CEZASI GETİRİN.BU MESAJI KALBİNİZE YOLLUYORUMALLAHIN SELAMETİN ÜSTÜNÜZDE OLSUN.SAYGILARLA. 0 0 Yanıtla

Advertisement