Bayrampaşa Belediye Başkanı'ndan Arda'ya Büyük Jest - Son Dakika
Spor

Bayrampaşa Belediye Başkanı'ndan Arda'ya Büyük Jest

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kendisini ziyaret eden Arda Turan'ın evinin bulunduğu caddenin adının Arda Turan Caddesi olarak değiştirildiğini söyledi.

08.07.2015 14:05  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan doğup büyüdüğü yer olan Bayrampaşa'da, belediye başkanını ziyaret etti. Bayrampaşa Belediye Başkanı Arda'ya sürpriz yaparak Ordu Caddesi'nin Arda Turan Caddesi olarak değiştirileceğini söyledi.

ORDU CADDESİ ARDA TURAN CADDESİ OLARAK DEĞİŞTİ

"Arda'ya bir iki sürprizimiz olacak." diyen Atila Aydıner, "Arda'mızın adını ve soyadını, babasının oturmuş olduğu, kendisinin büyüdüğü caddenin adını değiştirdik, Ordu Caddesi Arda Turan caddesi olarak anılacak. Şu anda İBB'ye meclis kararımızı çıkardık ve Bayrampaşa Belediye Meclis kararını gönderdik. İnşallah Arda Turan Caddesi olarak gelecek. Hep birlikte pirinç bir tabelamızı Ardamız burada olduğu bir dakikada onu oraya asacağız. Çünkü bizim gururumuz. Arda'mızın Bayrampaşamızı şereflendirmesi nedeniyle hediye takdim edeceğiz." dedi.

"BAŞKANIMIZ ÇOK NAZİK"

Arda Turan bu sürpriz üzerine şu sözleri sarf etti: "Başkanımız çok nazik. Bizim için belediyemizle başkanımızla ilişkimiz ritüel. Halini hatrını sormak istedik. Kendisine ilgisinden dolayı jestten dolayı teşekkür ederim."

Bayrampaşa Belediye Başkanı\'ndan Arda\'ya Büyük Jest

Son Dakika Spor Bayrampaşa Belediye Başkanı'ndan Arda'ya Büyük Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • sams offering: Barça da bir oynada görelim. .hemen böyle cadde ismi değiştirme ne oluyormuş. .Inşallah yedek kalmazsin.. 21 9 Yanıtla
  • halit: ama benim kardeşim bu vatan için ŞEHİT oldu evinin sokağına bile ismini vermediler sokak sakinlerinin imzalı dilekcelerine rağmen (KAĞITHANE BELEDİYESİ 26 0 Yanıtla
  • MUSTAFAM: yalaka başkan 15 10 Yanıtla
  • keko: NE DERTLERİMİZ VAR EMEKLİ GEÇİNEMİYO A SKERİ ÜCRET NASIL OLCAK UMRUNDA DEĞİL BUNLARIN SANKİ CEBİMİZE METELİK GİRİCEK 13 8 Yanıtla
  • maske: bu haberde baydı artık ısterse ardanın anansının adınıda sehıre versınler onu dogurdu ya babasınıkınıde ulkeye oda onu yaptı yeter artık ya arda sankı ulkeyı kurtardı aldıgı paranın vergısı bıle yok sız neyın kafasındasınız 15 4 Yanıtla
  • davut zubuk: tam bir sacmalik, her zaman adama gore cadde ismi degistir. Sadece geri kalmis toplumlarda gordugumuz bir durum. Tam bir yalakalik. 15 3 Yanıtla
  • Agriliyim acik sözlüyüm: Birde resmi tatil ilan edilse bu kadar da pes mili takimlan sanki dünya kupasini aldik futbolun hastasi ülkeler arjantin berezilya portekiz bakiniz onlarin durumlarina hepsi toplan yatip topla kalkar ama dünyanin en cok cocuk calistiran ölkeleri 14 3 Yanıtla
  • wanlı: allah yolunu açık etsin 17 0 Yanıtla
  • Hasan Tahsin: Fakirin yüzü soğuktur, paralı adamların ismini koyuyorlar. Fakirin ismi seçmen listellerinde yaşıyor. 16 0 Yanıtla
  • İST: helal olsun çoçuga özünü unutmuyor 12 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:29 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, antrenör ve hakem katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.


Advertisement