Bayrampaşa Belediyesi Din Görevlilerini Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Bayrampaşa Belediyesi Din Görevlilerini Unutmadı

Bayrampaşa Belediyesi Din Görevlilerini Unutmadı

Bayrampaşa Belediyesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Bayrampaşa’da görev yapan din görevlilerine yemek verdi.

17.10.2014 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşa Belediyesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Bayrampaşa'da görev yapan din görevlilerine yemek verdi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Bayrampaşa Belediyesi Labella Restaurant'ta din görevlileri ve eşlerinin katıldığı yemekli bir toplantı ile kutlandı. Programa Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Özen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa ilçe Müftüsü İzzet Şener, Bayrampaşa'da görev yapan din görevlileri ve eşleri katıldı. Program Fatih Türk'ün Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

BU YIL 'CAMİ VE GENÇLİK' TEMASI İŞLENECEK

Her yıl farklı bir konunun işlendiği Camiler ve Din Görevliler Haftasında bu yıl 'Cami ve Gençlik' teması işlenecek. Camilerin dini ve sosyal hayatımızdaki öneminin vurgulandığı toplantıda, gençleri camiye kazandırmaya yönelik çalışmaların ve gençlerin dini sevdirilmesinde nasıl bir yol izleneceği konuşuldu.

Gençlerin camilerin en kıymetli süsü olduğunu ifade eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Bu program sadece din görevlileri için yapılmış bir programdır. Diyanet İşleri Başkanlığı dışında bugüne kadar belediyeler tarafından böyle bir program düzenlenmedi. 'Bizim Camiler ve Din Görevlileri Haftamız var, bizi bu haftada bir araya getirirseniz mutlu oluruz' dediniz. Bizde bu isteğinizi layıkıyla yerine getirebilmek için Bayrampaşa'da çalışan tüm din görevlilerimizi davet ettiğimiz bir toplantı düzenledik. Geçmişte ve günümüzde rol model olan din görevlileri mesleklerine duydukları aşkla çalışarak, dini bilgisi tam ülkemize ve milletimize faydalı gençler yetiştiriyorlar" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayrampaşa Belediyesi Din Görevlilerini Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement