Bayrampaşa Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek - Son Dakika
Yerel

Bayrampaşa Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek

Bayrampaşa Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek

Bayrampaşa Belediyesi uzun yıllardır devam ettiği Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteği çalışmasını bu yıl değiştirerek, kulüplerin başarılarına göre nakit yardımında bulundu.

06.10.2016 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşa Belediyesi uzun yıllardır devam ettiği Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteği çalışmasını bu yıl değiştirerek, kulüplerin başarılarına göre nakit yardımında bulundu.

Bayrampaşa Belediyesi, yaklaşık 22 yıldır ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yeni Arda Turan'ların yetişmesi için yaptığı desteklerini bu yıl da sürdürdü. Geçtiğimiz yıllarda 15 çeşit ürünün yer aldığı malzemeleri kulüplerin ihtiyaçlarına göre dağıtan Bayrampaşa Belediyesi, bu yıl sistemi değiştirerek kulüplere nakit para yardımında bulundu. Kulüplerin mücadele ettiği liglere ve başarılarına göre belirlenen miktarların yer aldığı para çekleri Semih Erden Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törenle kulüp yetkililerine teslim edildi.

"Yapılan bu destekle gençlerimiz geleceğe hazırlanacaklar"

Amatör spor kulüplerine destek amaçlı düzenlenen programa katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, amatör sporculardan yoğun ilgi gördü. Programın sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Aydıner, " Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar amatör spor kulüplerimize her yıl yardım yapıyorduk. Bu yardımlar sadece forma ve diğer yardımlar olarak kalıyordu. Bu yıl forma yardımlarının dışında bu yıl nakit yardımında bulunalım dedik. Her spor kulübü için katıldıkları dallar için puanlama yaptık. Puanlama cetveli içerisinde 16 spor kulübümüze ödüllerini taktim ettik. Bu vermiş olduğumuz yardımlar gençlerimizin geleceği için hazırlanacaklar. Birer futbolcu, basketbolcu yetiştirmek için çalışma yapacak. Bizler bu kulüplerin de takipçisi olacağız" dedi.

"Yapılan bu çalışmalar ile Bayrampaşa sporun merkezi haline gelecek"

Spor ve amatör kulüpler denilince akla ilk olarak Bayrampaşa'nın geldiğini söyleyen Başkan Aydıner, "Spor deyince akla gelebilecek olan ilk ilçe Bayrampaşa'dır. Bayrampaşa'nın alt yapısı çok güçlüdür. Çocuklarımızla birlikte yeni yeni Arda Turanlar, Necip Uysallar, Okan Buruklar adına büyük bir mücadele veriyoruz. İnşallah ünlü isimlerden oluşan bu isimleri bu gençlerimizden yetiştireceğiz. Bayrampaşa böylelikle geleceğe hazırlanacak ve futbolun merkezi haline gelecek" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayrampaşa Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement