Bayrampaşa'da 500 Polis Eşliğinde Asayiş Uygulaması Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Bayrampaşa'da 500 Polis Eşliğinde Asayiş Uygulaması Yapıldı

Bayrampaşa\'da 500 Polis Eşliğinde Asayiş Uygulaması Yapıldı

Bayrampaşa’da 500 polisin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, çeşitli suçlardan aranan 17 kişi ile askeri yoklama kaçağı 3 kişi ile birlikte 20 şüpheli gözaltına alındı.

09.05.2015 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşa'da 500 polisin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, çeşitli suçlardan aranan 17 kişi ile askeri yoklama kaçağı 3 kişi ile birlikte 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte 1 ruhsatsız tabanca ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyon Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Yabancılar Şube Müdürlüğü ve 18 farklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yaklaşık 500 polisin katılımı ile gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında bin 520 kişiye yapılan GBT taramasına 17 aranan şahıs ile 3 yoklama kaçağı gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda ise 1 adet ruhsatsız silah, 15,17 gram esrar maddesi, 1,63 gram bonzai maddesi, 12 adet ecstasy hap, 1 adet sahte sürücü belgesi ele geçirildi.

Öte yandan, trafik yönünden 36 araca trafik cezası uygulanırken, 1 hacizli yakalamalı araca işlem yapıldığı bildirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayrampaşa'da 500 Polis Eşliğinde Asayiş Uygulaması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement