Bayrampaşa'da İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Bayrampaşa'da İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes

Bayrampaşa Belediyesi tarafından Bayrampaşa eski cezaevi alanında ihtiyaç sahipleri yararına kermes açıldı.

15.05.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşa Belediyesi tarafından Bayrampaşa eski cezaevi alanında ihtiyaç sahipleri yararına kermes açıldı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kermeste bulunan bütün malzemelerin sponsorlar vasıtasıyla geldiğini belirterek "Bu malzemeleri bu şekilde topladık. Bunlardan elde ettiğimiz geliri de fakir fukaraya vereceğiz" dedi.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla Bayrampaşa eski cezaevi alanında hayır kermesi açıldı. Açılışa Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa AK Parti İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl ve çok sayıda vatandaş katıldı. El dokumaları, kıyafet, gıda ürünleri, hediyelik eşya gibi birçok ürünün bulunduğu kermeste satılan ürünlerden elde edilen kazanç ihtiyaç sahiplerine verilecek.

Hayırlı bir günde hayırlı bir işe imza atmış olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Bugün güzel bir gün. Miraç kandili. Öncelikle tüm insanların, tüm İslam aleminin kandilini kutluyorum. Böyle güzel bir günde de biz hayır yapıyoruz. Hayırlı bir günde de biz hayra destek vermek üzere fakir fukaraya bir kermes yapıyoruz. Bu kermeste bulunan bütün malzemelerin tamamı sponsorlar vasıtasıyla bize gelmiştir. Bu malzemeleri bu şekilde topladık. Bunlardan elde ettiğimiz geliri de fakir fukaraya vereceğiz. Yani bizim bir hayır evimiz var o hayır evi vasıtasıyla biz o fakirlere ulaşıyoruz. Ancak nakit olarak yardım yapmamız gereken aileler var onlarla ilgili burada biriken nakiti inşallah bu ailelere vereceğiz. Ayrıca, eşyası olmayanlara da eşya veriyoruz. Beyaz eşyası olmayanlara beyaz eşya veriyoruz. Ancak bunlar ikinci el oluyor. Örneğin siz evinizi değiştiriyorsanız, buzdolabınızı çamaşır makinenizi değiştiriyorsanız hemen bizi arıyorsunuz, biz tim vasıtasıyla gidiyoruz bunları alıyoruz. Biz de kayıtlı olan adreslere teslim ediyoruz. Böylece o ailelere bu şekilde hizmet ediyoruz."

Kermesin hayırlara vesile olmasını dileyen Deniz Köseoğlu da, veren elin alan elden üstün olduğunu anlatarak "Onun için bu kumaşları alıyoruz Başkanımız Atila Aydıner'in eşi Melahat Aydıner'in kendi elleriyle yaptığı ürünler de var kermeste. Bu ürünler hayır evimizde yapılıyor. Ürünlerden elde ettiğimiz gelirle Bayrampaşa belediyemize ihtiyaç sahibi olarak başvuranların evlerine gidiliyor. Belediyemizin bir ekibi eve gidip ihtiyaç sahibi olup olmadığını tespit ediyor. İhtiyaç sahipleri o kişilere yardım ediliyor. Her türlü yardım yapılıyor. Bu kermesten elde edilen gelirle de ihtiyaç sahiplerine yardım edilecek" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayrampaşa'da İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement