Bayrampaşa'da İşyerleri Sular Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Bayrampaşa'da İşyerleri Sular Altında Kaldı

İstanbul Bayrampaşa’da sağanak yağış nedeniyle iş yerleri ve caddeleri su basarken, çıkan fırtına ağaçlara zarar verdi.

07.08.2014 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bayrampaşa'da sağanak yağış nedeniyle iş yerleri ve caddeleri su basarken, çıkan fırtına ağaçlara zarar verdi.

İstanbul'un birçok semtini etkisi altına alan sağanak yağış, hayatı felç etti. Sağanak yağış Bayrampaşa çevresinde de etkili oldu. Haliç Köprüsü üzerinde yoğun yağış ve fırtına nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Eyüp'te bazı caddeler, sağanak yağış nedeniyle göle döndü. Göle dönen yolda araçlar ilerleyemezken vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Belediye ekipleri ise su basan alt geçitleri trafiğe kapatarak çalışma başlattı. Ekipler, göle döne yolun içinde yay olarak tıkanan rögar kapaklarını açarak suyu tahliye etmeye çalıştı. Şiddetli fırtına ise bazı ağaçların dallarını koparttı. Bayrampaşa Sanayi Sitesi'nde ise birçok iş yerini su bastı. Vatandaşlar bir yandan suyu tahliye etmeye çalıştı bir yandan ise yol üzerindeki rögar kapaklarını açarak göle dönen caddedeki suyu boşaltmaya çalıştı.

Her yağışta aynı sorunu yaşadıklarını kaydeden vatandaşlar, "Yetkililer artık çözüm bulsun. Her yağmurda iş yerlerimiz suyla doluyor. Duvar çektik ama gene de fayda etmedi" diyerek tepki gösterdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayrampaşa'da İşyerleri Sular Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement