Bayrampaşa'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bayrampaşa'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı

Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında biri kadın 3 kişi yaralandı.

13.08.2015 03:57  Güncelleme: 07:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yapan araçlar- Kazada sıkışan kadını çıkarma çalışmaları- Yaralı kadının sedyeyle ambulansa taşınması Bayrampaşa'da zincirleme trafik kazası : 3 yaralı Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında biri kadın 3 kişi yaralandı.TEM Bağlantı yolu Otogar istikametinde seyreden Tolga Çetin'in kullandığı 34 VS 1222 plakalı otomobil Bayrampaşa Kavşağı civarında kontrolden çıkarak sol şerit kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Kazada Çetin hafif şekilde yaralandı.Çetin'in kullandığı otomobilin arkasında seyreden 34 FKA 57 plakalı otomobil de hem önündeki araca hem de bariyere çarptı. Kazaya karışan Abdulkerim Şenay idaresindeki 34 YK 9107 plakalı 3. otomobil de önünde kaza yapan diğer araçlara çarpmamak için bariyerlere çarptı.Çarpmanın etkisiyle, arka koltukta oturan Bejla Şenay otomobilde sıkışarak ağır yaralandı. Şenay çiftinin bebeği kazada hafif yaralanırken, Abdülkerim Şenay kazayı yara almadan atlattı.Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın meydana geldiği Otogar yönünde trafik yoğunluğu meydana gelirken, kazayı gören vatandaşlar ambulans ve itfaiyenin olay yerine ulaşabilmesi için trafiği açmaya çalıştı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Bejla Şenay, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bayrampaşa\'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayrampaşa'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.


Advertisement