Bazı Kürt Gruplar ile Işid Arasındaki Çatışmalar - Son Dakika
Yerel

Bazı Kürt Gruplar ile Işid Arasındaki Çatışmalar

İstanbul'da faaliyet sürdüren Pasur Der tarafından IŞİD'ın Kobani'deki saldırılarından kaçarak Diyarbakır'ın Kulp ilçesine yerleştirilen ailelere yardımda bulunuldu.

24.09.2014 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da faaliyet sürdüren Pasur Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Pasur-Der) tarafından IŞİD'ın Kobani'deki saldırılarından kaçarak Diyarbakır'ın Kulp ilçesine yerleştirilen ailelere yardımda bulunuldu.

Dernek yetkililerince ilçedeki bir marketten alınan temel gıda malzemelerinden oluşan 45 kiloluk 37 paket yardım paketi ilçeye yerleşen ailelere teslim edildi.

Kulp Belediyesi Eşbaşkanı Sadiye Süer Baran, yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşlarının ilçeye misafir olan ailelere yardımda bulunmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Pasur- Der Başkanı Servet Güzel de, herkesin Kobani'den gelen aileleri en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

Dernek olarak insani bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Güzel, herkesin de aynı duygu ve düşüncelerle mağduriyet yaşayan ailelere destek sunması gerektiğini kaydetti.

Güzel, "Geleneğimiz doğrultusunda zor duruma düşen kim olursa olsun hep sahip çıktık, sahip çıkmaya da devam edeceğiz" dedi.

Aileler de kendilerine destek sunan dernek yetkililerine teşekkür ettiler. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bazı Kürt Gruplar ile Işid Arasındaki Çatışmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement