Bb Erzurumspor'da Üç Puan Sevinci - Son Dakika
Yerel

Bb Erzurumspor'da Üç Puan Sevinci

Bb Erzurumspor\'da Üç Puan Sevinci

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Beylerbeyispor karşısında alınan galibiyet ve üç puan sevinci yaşanıyor.

18.03.2015 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Beylerbeyispor karşısında alınan galibiyet ve üç puan sevinci yaşanıyor.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın'ın da izlediği maçta alınan galibiyet mavi beyazlı taraftarları sevindirdi.

SKOR BİZİ KANDIRMASIN BİZ YAPAMADIKLARIMIZI DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYORUZ

Erzurumspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Beylerbeyi kendi sahasında yenilmeyen takım, çok genç, mücadele eden bir takım. Onlar kadar mücadele etmemiz gerekirdi rüzgar oyunumuzu etkiledi. Daha iyi oynayabilirdik. Skor bizi kandırmasın biz yapamadıklarımızı daha çok düşünüyoruz. İkinci devre baskı yemememiz gerekirdi. Beylerbeyispor'u kendi sahasında yenmemiz ve üç puan ile Erzurum'a dönmemiz sevindirici oldu. 90 dakika özveriyle mücadele veren oyuncularımı kutluyor, bu galibiyet Erzurumspor taraftarlarına hayırlı olsun." Diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bb Erzurumspor'da Üç Puan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement