Bb Erzurumspor, Silivri Yolcusu - Son Dakika
Yerel

Bb Erzurumspor, Silivri Yolcusu

Bb Erzurumspor, Silivri Yolcusu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup Lideri Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Silivrispor hazırlıklarının son antrenmanını Kulüp Tesisleri’nde yaparak tamamladı.

17.11.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup Lideri Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Silivrispor hazırlıklarının son antrenmanını Kulüp Tesisleri'nde yaparak tamamladı.

Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde gerçekleşen idmanda, üçerli gruplara ayrılan futbolcular, açma-germe hareketlerinin ardından antrenmanı tamamladı. Kulüp Tesisleri'nde yapılan antrenmanda yer alan futbolcuların ve teknik heyetin neşeli olduğu gözlendi.

BB Erzurumspor'un Lig'de iyi bir hava yakaladığına dikkat çeken mavi-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Besim Durmuş, "BB Erzurumspor olarak etkili oyun ve çıkışımızı Silivrispor karşısına da sürdürmeyi arzu ediyoruz. Özverili ve kazanma arzusu içinde olan futbolcularıma güveniyorum. Çarşamba günü Silivrispor karşısında alacağımız üç puanla çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyorum." dedi.

BB Erzurumspor Çarşamba günü Silivrispor ile oynayacağı maç için kafile bugün hava yolu ile İstanbal'a geçecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bb Erzurumspor, Silivri Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement