Bbc Earth Kutuplar Arasında Maceralı Bir Yolculuğa Çıkaracak - Son Dakika
Güncel

Bbc Earth Kutuplar Arasında Maceralı Bir Yolculuğa Çıkaracak

Türkiye'deki yayın hayatına geçtiğimiz ay başlayan BBC EARTH, dünyanın önde gelen yapımcılarının imzasını taşıyan belgeselleri ile izleyicilerine nefes kesen bir deneyim sunmaya devam ediyor.

11.05.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maceracı Steve Backshall, Ölümcül Kutuplar ile BBC EARTH izleyicilerini nefes kesen bir yolculuğa çağırıyor

Gezegenimizin farklı köşelerinden doğal hayata dair inanılması güç hikayeler anlatan tematik kanalın Mayıs ayında en çok öne çıkan programlarından biri, ilk bölümü geçtiğimiz hafta Türkiye'deki izleyicilerle buluşan ve yeni bölümü yarın akşam yayınlanacak olan Ölümcül Kutuplar.

BAFTA ödüllü maceracı Steve Backshall, her Salı 20.10'da yayınlanan bu seride dünyanın en ölümcül canlı türlerinin peşinde Kuzey Kutbu'ndan Güney Kutbu'na uzanan destansı bir yolculuğa çıkıyor. Backshall, her anı birden çok kamera tarafından görüntülenen 20,000 kilometrelik yolculuğu sırasında okyanusların en korkutucu canlıları arasında yer alan büyük beyaz köpek balığından Küba'nın inanılması güç büyüklükteki orfozlarına türünün nadir örneklerinden etçil tırtılların şaşırtıcı avlanma becerilerilerine sayısız büyüleyici görüntüyü izleyicilerle buluşturuyor.

Doğal aksiyon sahneleriyle dikkat çeken Ölümcül Kutuplar'da, Backshall maceracı kimliği ile keşfedilmemiş su altı mağaralarından buzullara ve aktif süper yanardağlara tehlikeli noktaları ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.

BBC EARTH, TTNet'in IPTV platformu Tivibu aracılığıyla, Türkçe yayın yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bbc Earth Kutuplar Arasında Maceralı Bir Yolculuğa Çıkaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement