BBC Earth'ün yeni belgeselleri nefes kesecek - Son Dakika
Güncel

BBC Earth'ün yeni belgeselleri nefes kesecek

BBC Earth'ün yeni belgesel dizileri Fishing Impossible ve What Planet Are You On? için geri sayım başladı!

27.08.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her iki yapım, Extreme Weather: The Survivors belgeselinin de yer aldığı ve BBC Wordwide Satın Alma Başkan Yardımcısı Julie Swanston'ın "en eğlenceli haliyle doğa tarihi" diye tarif ettiği Earth Unglugged kuşağında yayınlanacak.

Julie Swanston konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bu belgeseller, Earth Unplugged kuşağında yer vermek istediğimiz içeriği tam olarak yansıtıyor; yüksek tempolu, maceralı, sıra dışı karakterlerin yer aldığı ve doğa bilime yepyeni bir bakış açısı kazandıran birinci sınıf yapımlar. Dünya geneline hitap eden, cezbedici ve sınırları zorlayan televizyonculuk budur."

2015'in ilk aylarında Türkiye'nin yanı sıra Kuzey ülkeleri, Polonya, Romanya, Macaristan ve Slovenya'da yayına başlayan ve bu ülkelerdeki başarı grafiğini giderek yükselten BBC Earth, eylül ayından itibaren Latin Amerika ve Güney Afrika'da, Ekim ayından sonra ise Asya'da da izlenebilecek.

ITV ve ITV4 ortaklığında çekilen Fishing Impossible ile Channel 5 iş birliğiyle hazırlanan Extreme Weather: The Survivors belgesel dizilerinin uluslararası dağıtımcısı, Birleşik Krallık ve İrlanda hariç, BBC Worldwide. BBC Worldwide aynı zamanda What Planet Are You On? belgeselinin de uluslararası dağıtımcısı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BBC Earth'ün yeni belgeselleri nefes kesecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement