BBP Başkanı Destici: ?hakkımızda Yalan Haberler Yapılıyor? - Son Dakika
Güncel

BBP Başkanı Destici: ?hakkımızda Yalan Haberler Yapılıyor?

BBP Başkanı Destici: ?hakkımızda Yalan Haberler Yapılıyor?

BBP Başkanı Destici: 'Hakkımızda yalan haberler yapılıyor'Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA,(DHA)-BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, düzenlediği basın toplantısında Van, Elazığ ve Bitlis de meydana gelen patlamalarla ilgili açıklama yaptı.

19.08.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP Başkanı Destici: 'Hakkımızda yalan haberler yapılıyor'

Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA,(DHA)-BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, düzenlediği basın toplantısında Van, Elazığ ve Bitlis de meydana gelen patlamalarla ilgili açıklama yaptı. BBP ile Alperen Ocakları hakkında çıkan haberleri yalanladı.

'PKK'YA YARDIM TOPLUYORLAR'

Van, Elazığ ve Bitlis de yapılan terör saldırılarını eleştiren Destici, "Patlamalar da şehit olan askerlerimize, polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımız acil şifalar niyaz ediyorum. Rabbim bir daha böyle bir hainliklerle milletimizi, askerimizi ve polisimizi karşı karşıya bırakmasın. PKK yanlısı sivil topum örgütleri ve sendikalar gibi yerlerde çalışanlar derhal görevden alınmalıdır. Oralara gerçekten devletin ve milletin yanında duran belediye başkanları ve görevliler atanmalı. PKK yanlısı sivil toplum örgütleri, çeşitli bankalara hesap açtırarak güya bölge halkına yardım adı altında PKK'ya yardım topluyorlar. Bunlara derhal müdahale edilmelidir? dedi.

'İFTİRAYA VARAN HABERLER YAPILDI'

Alperen Ocakları'nın, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin istifasını istediğine ilişkin haberleri eleştiren Destici, ' Son günlerde özellikle bazı medya kuruluşlarında çıkan iftiraya varan haberler çıkmıştır. Bu haberlere cevap hakkı kullanmamıza müsaade edilmemiştir. Hakkımızda yapılan bu haberlerin hepsi iftiradır. BBP kurulduğu günden bugüne kadar hiçbir zaman içerden ya da dışarıdan emir almamıştır. BBP kurulurken istişare ile kurulmuştur. Rahmetli liderimiz Yazıcıoğlu hakkında atılan o iftiraları da lanetliyorum ve kınıyorum' dedi.

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BBP Başkanı Destici: ?hakkımızda Yalan Haberler Yapılıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement