BBP Eskipazar Belediye Başkan Adayı Erol Serin İddialı - Son Dakika
Yerel

BBP Eskipazar Belediye Başkan Adayı Erol Serin İddialı

BBP Eskipazar Belediye Başkan Adayı Erol Serin İddialı

Büyük Birlik Partisi Eskipazar Belediye Başkan Adayı Erol Serin, daha önce 3 dönem Belediye Başkanlığı yaptığını söyleyerek, “ Eskipazar beni bende Eskipazar’ı tanıyorum” dedi.

06.02.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi Eskipazar Belediye Başkan Adayı Erol Serin, daha önce 3 dönem Belediye Başkanlığı yaptığını söyleyerek, " Eskipazar beni bende Eskipazar'ı tanıyorum" dedi.

Karabük'ün Eskipazar ilçe Belediye Başkan Adayı Erol Serin, Eskipazar'ı güzel günlerin beklediğini belirterek, " Büyük Birlik Partisi seçimlerde Türkiye genelinde hemen hemen bütün bölgelerde seçime katılıyor. Büyük Birlik Partisi herkesin bir ikinci partisidir. Eskipazar'da da bize vermiş olduğu görevi de layıkıyla yerine getireceğiz. Allah'ın izniyle bu seçimlerin galibi BBP olacaktır. Hemşerilerimizle birlikte beraberiz. Eskipazarlılar bizi yapmış olduğumuz mitingde bağrına bastı. Biz de bir hata olmazsa doğru ve iyi bir sonuç alacağız. Artık Eskipazar için güzel günler yakın. Geçmişte 3 dönem Belediye Başkanlığı yaptım ve geçmişte yaptıklarımız geleceğimizin garantisidir. Halkımızın bize karşı ayrı bir sevgi ve coşkusu var. Geçmişte nasıl hizmet yaptıysak şimdide aynı hizmeti yapacağımıza söz veriyoruz. Bizlerin o dönem başlattığı birçok hizmet ve çalışma vardı. Bizden sonra göreve gelenler bu hizmetlerin üzerine doğru dürüst belki bir şeyler dahi katmadılar. Temeli biz attık ama bunları büyütmek ve geliştirmek yine bizlere nasip olacaktır" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Eskipazar Belediye Başkan Adayı Erol Serin İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement