BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Türkmen Dağı'nda - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Türkmen Dağı'nda

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Türkmen Dağı\'nda

Bbp Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Türkmen Dağı'nda savaşan Türkmenleri ziyaret etti.

23.11.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bbp Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Türkmen Dağı'nda savaşan Türkmenleri ziyaret etti. Twitter hesabından ziyarete ilişkin fotoğraf ve görüntüleri paylaşan Kartal, "Türkmenler burada yapa yalnız kimseleri yok . Ruslar, İran, Esad, Hizbullah ,DHKP-C, PKK ve PYD'ye karşı savaşıyorlar. Burada elektrik yok, su yok ama iman var hepsi inanmış ve toprağımızı ve namusumuzu çiğnemeyeceğiz diyorlar" dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Türkmen Dağı'nda savaşan Türkmenleri ziyaret etti. Kartal, ziyaret sırasında çekilen video ve fotoğrafları twitter hesabından paylaştı. Kartal, " Türkmen Dağı'ndaki kardeşlerimizin bu gece en çok duaya ihtiyaçları var.  Mevlam muzaffer kılsın. Türkmen Dağı'nda mücahidlerimiz Rus, İran, Esad, DHKPC, PKK, PYD ve Hizbullah'a karşı savaşıyor tam bir Çanakkale. 'Türkmen Dağı düştü' diye yalan haberler yapılıyor. Lütfen inanmayın cephedeyiz ve aslanlar mücadele ediyor. Türkmen Dağı düşmedi düşmeyecek Allah'ın izni ile ama çok acil silah ihtiyacı var gelmezse durum sıkıntılı. Türkmen mücahitlerirmizin aracı sağ olsunlar bizi koruyorlar" dedi.

Bayırbucak Türkmen Dağı'nda Sultan Abdulhamit Tugayı Komutanı Ömer Abdullah ile de görüşen BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, "Bayırbucak'ta mücahitler, bu silahla uçaklara tanklara füzelere toplara karşı savaşıyorlar takdir sizlerin . Türkmenler burada yapa yalnız kimseleri yok . Ruslar, İran, Esad, Hizbullah, DHKP-C, PKK ve PYD'ye karşı savaşıyorlar. Burada elektrik yok,su yok ama iman var hepsi inanmış ve Toprağımızı ve namusumuzu çiğnemeyeceğiz diyorlar Bayırbucak Türkmen Dağı'nda mücahit kardeşlerimizin hepinize selamları var dualarınızı bekliyor" dedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Türkmen Dağı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement