BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması

BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması

"(2015 yılı memur zam teklifi) Teklif edilen 3+3 zam teklifi kabul edilemezdir.

20.10.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, gelecek sene memur zamlarına yönelik teklif edilmesi planlanan yüzde 3+3 teklifi kabul edilemez olarak nitelendirdi.

Destici yaptığı yazılı açıklamada, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Şimşek'in, gelecek sene memur zamlarına yüzde 3+3 teklif edileceğini söylediğini hatırlattı.

Söz konusu oranı "kabul edilemez" olarak nitelendiren Destici, " Türkiye'de şu anda gerçek enflasyonun çift haneli rakamlarda olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugün Türkiye'yi yönetenler enflasyonun yüzde 12 ila 13 arasında olduğunu bizden daha iyi biliyor. Teklif edilen 3+3 zam teklifi kabul edilemezdir. Tam bir komedidir" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili yetkili sendikaların tavrının görüleceğini belirten Destici, şunları kaydetti:

"Burada memurlarımızla dalga geçilmekte, hakaret edilmektedir. Memurlarımız hor görülmekte ve aşağılanmaktır. Dolayısıyla memur sendikaları ve memur kardeşlerimiz buna gereken cevabı vermelidir. Yasaların kendilerine tanıdığı bütün hakları kullanmalıdırlar. 3+3 zammı asla kabul etmemeleri gerekir. Biz de BBP olarak sonlarına kadar yanlarındayız." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement