BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkmenlere hep birlikte sahip çıkılması ve bu konunun güçlü bir şekilde kamuoyunun gündeminde tutulması gerektiğini söyledi.

25.11.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkmenlere hep birlikte sahip çıkılması ve bu konunun güçlü bir şekilde kamuoyunun gündeminde tutulması gerektiğini söyledi.

Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Türkmenlerin nakit paraya ve silaha ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

Türkmenlere hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini belirten Destici, "Bu konuyu güçlü bir şekilde kamuoyunun gündeminde tutalım. Büyük miting ve protestolar düzenleyerek, dış güçleri harekete geçirecek büyük eylemler gerçekleştirelim" dedi.

Türk Hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesine ilişkin Destici, Türk Silahlı Kuvvetlerinin üzerine düşeni ve doğru olanı yaptığını ifade etti. Destici, hükümetin Bayırbucak Türkmenlerine yönelik girişimde bulunmak için geç kaldığını iddia ederek, " Türkiye, Rusya ve diğer bölge güçleri Türkmen bölgesine gelmeden, Türkmen kardeşlerimizin yoğun olduğu bölgeyi kontrolü altına alması gerekiyordu" görüşünü savundu.

64. Hükümet'in hayırlı olması temennisinde bulunan Destici, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanlara başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement