BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması - Son Dakika
Politika

BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun çalıştığı süre içerisinde akıl almaz ve inanılması güç taciz olayları yaşandı.

27.05.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun çalıştığı süre içerisinde akıl almaz ve inanılması güç taciz olayları yaşandı. Neredeyse bakan hanım da bunlara sahip çıkma derecesinde açıklamalar yaptı ve neticede faturasını da ödedi. Bu konu çok önemli, çünkü biz 'önce ahlak ve maneviyat' diyen bir toplumuz ve gün geçtikçe bu kavramların bozulduğunu görüyoruz." dedi.

Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, şehit ailelerine başsağlığı dilerken, saldırıları gerçekleştiren terör örgütlerini de lanetledi.

Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sonrası terörle ilgili açıklamaları dinlerken içinin sızlandığını söyleyen Destici, "Şaka gibi 'PKK ve diğer uzantıları bölgede yaşayan halkın temsilcisi değildir' dediler, günaydın bunu yeni mi fark ediyorsunuz? Peki çözüm sürecinde PKK ve oradaki Kürt kardeşlerimizle muhatap olurken, orada niye söylemediniz? Biz söylediğimizde bizi niye kınadınız? Bizim doğrularımızın yanında niye olmadınız? O muhatap alınmanın bedelini ödüyor şu anda Türkiye. O dönemde stok yaptılar teröristler eğer zamanında MGK bunu idrak etmiş olsaydı, gereğini yapmış olsaydı bugün bunlar yaşanmayacaktı." ifadelerini kullandı.

Terörle mücadelenin kararlılık istediğini belirten Destici, sözlerini şöyle sürdürdü:

" Diyarbakır'da bir devlet hastanesinde bazı doktor ve hemşirelerin PKK mensuplarını tedavi ettikleri, hatta Sur'a giderek Mehmetçikleri de ölüme terk ettikleri haber oldu. Ben şahsen bunun gerçek olduğuna inanıyorum. Buna göz yuman ilgililer dışında Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a 'hayırlı olsun' dilerken, bu konuların gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Aynı ihaneti Hatay Mustafa Kemal Hastanesinde gördük. Türkmendağındaki kardeşlerimize bakılmadığını aktardık. Bunlar doktor filan olamaz terörist ve canidir. Bununla ilgili ne yapılacak merak ediyorum. Mehmetçiği dağa yollamak yetmiyor, terörle ilgili topyekun mücadele etmezsen terör asla bitmeyecektir."

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı'nın değişmesinde AKP iktidarının başarısızlığı olduğunu ileri süren Destici, "Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun çalıştığı süre içerisinde akıl almaz ve inanılması güç taciz olayları yaşandı. Neredeyse bakan hanım da bunlara sahip çıkma derecesinde açıklamalar yaptı ve neticede faturasını da ödedi gözüküyor. Bu konu çok önemli çünkü biz 'önce ahlak ve maneviyat' diyen bir toplumuz ve gün geçtikçe bu kavramların bozulduğunu görüyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement