BBP Genel Başkanı Destici, Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Destici, Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu

BBP Genel Başkanı Destici, Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

12.05.2016 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başbakan Davutoğlu'nun istifasını değerlendiren Destici,"Taşeron işçileri kadro verecekti, kendisi işsiz kaldı." dedi.

"KANDAN BAHSEDENLERİN DEMOKRATİK OLDUĞUNDAN BAHSEDİLEMEZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Başkanlığı kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz' konuşmasını eleştiren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Kandan bahsedenlerin demokratik olduğundan bahsedemez."dedi.

"MİLLETİMİZ ŞEHİT HABERLERİNE ALIŞTIRILDI"

Yeni Anayasa tartışmalarına ve şehit haberlerine değinen Destici, "Bu meclisteki Ak Parti, CHP, MHP ve HDP yeni sivil demokratik bir Anayasa yapamaz. Önce partilerinin demokratikleşmesi lazım. Son katıldığım şehit cenazesinde hükümetten kimse katılımda bulunmadı.Basın artık üzerinde durmuyor. Milletimiz şehit haberlerine alıştırıldı." dedi.

"AVRUPA BİRLİĞİNDE BÜYÜK BİR HAZİMET YAŞANDI"

Başbakan Davutoğlu'nun istifasına ve Avrupa Birliği sorunlarına değinen Destici, "Avrupa birliğine girdik diye büyük bir zafer gibi sunuldu ancak büyük bir hezimet ile gerçekleşti. Avrupa terör yasasını değiştirmeden Avrupa vizesi yok diyor. PKK'ya karşı savaşmayacaksın, onlara özerklik vereceksin diyor. Buda PKK'nın Türkiye'den daha fazla sözünün geçtiğini gösteriyor. Biz Avrupa'ya güvenilmeyeceğini 2001 yılından beri söylüyoruz. "dedi.

"BU BİR ADALET, TEPKİ VE ANADOLU YÜRÜYÜŞÜDÜR"

Toplantıya katılımda bulunanların arasında bulunan BBP Mudanya İlçe Başkanı Mahmut Kemal Dilbirliği, Mudanya'dan Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasına dikkat çekmek için başladığı yürüyüşünde Ankara da bulunan Genel Merkez'de Başkan Destici'yi ziyaret etti. Dilbirliği,"Bu bir adalet, tepki ve Anadolu yürüyüşüdür. Yürüyüşüme devam edeceğim ve bugüne kadar yaklaşık 400 km yürüdüm. Keş dağlarına kadar devam ettireceğim ve bu dava sürecinin çözüme ulaşması için sesini duyuracağım." dedi.

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Destici, Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement