BBP Genel Başkanı Destici Yozgat'ta - Son Dakika
Politika

BBP Genel Başkanı Destici Yozgat'ta

BBP Genel Başkanı Destici Yozgat\'ta

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim meydanlarında milletin problemlerinin konuşulmadığını ifade ederek, “Biz milletimize adalet, ahlak, özgürlük, demokrasi, güvenlik, refah, milliyetçilik ve maneviyatçılık vadediyoruz” dedi.

22.03.2014 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim meydanlarında milletin problemlerinin konuşulmadığını ifade ederek, "Biz milletimize adalet, ahlak, özgürlük, demokrasi, güvenlik, refah, milliyetçilik ve maneviyatçılık vadediyoruz" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Yozgat'ın Akdağmadeni İlçe Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret ederek partililere seslendi. Destici konuşmasında, seçimin demokratik bir yarış olarak huzur ve barış içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak, "Seçim meydanlarına baktığımız zaman başta iktidar partisi olmak üzere, ana muhalefet partileri ve diğer partiler bir gerginlik ortamı oluşturarak buradan nemalanmaya çalışıyorlar. Milleti ayrıştıracak kamplaştıracak bölecek, çatıştıracak, kavga ettirecek bir üsluptan asla çekinmiyorlar. Bunları oy için belediye kazanmak için yapıyorlar. BBP hiç bir dönemde bu anlayışta olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Biz inadına birlik, inadına beraberlik, inadına kardeşlik, barış sevgi, huzur diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Milletin problemlerinin seçim meydanlarında konuşulmadığını kaydeden Destici, "Ülkenin birliği, vatanın birliği, milletin birliği ama onunla birlikte insanlarımızın temel problemleri var, işsizlik problemleri var. Maalesef tarım ve hayvancılık ile uğraşan kardeşlerimizin problemleri var. Esnaflarımızın problemleri var. Ücretli kardeşlerimizin başta taşeron işçilerimizin ve emekliler olmak üzere asgari ücretlilerin problemleri var. Yerel seçim zamanı olmasına rağmen belediye hizmetleri ve yerel hizmetleri ile ilgili sorunlar maalesef konuşulmuyor. Tam tersine genel bir siyaset havasında geçirilmeye çalışılıyor. Biz tabii bunların dışında kalmaya çalışıyoruz. Ülke gündemi, dış gündemle görüşlerimizi söylüyoruz. Önceliğimiz milletimiz, önceliğimiz ülkemizdir. Biz asla parti çıkarları ve şahsi çıkarlarımız için siyaset yapmadık. Oy almak amacı ve belediye almak amacı ile milletimize yalan söylemedik, onları kandırmadık, aldatmadık. Bundan sonrada aldatmayacağız" diye konuştu.

Türkiye'de 30 milyonu aşkın insanın yoksulluk sınırı altında yaşadığına dikkat çeken BBP Genel Başkanı Destici, "En büyük soygun vergide yapılıyor. Anayasa'nın 72. maddesinde, 'Vergi, zenginden, kazancı olandan alınır' diyor. Maalesef şu anda toplanan vergilerin yüzde 85'i KDV adı altında özel tüketim vergisi, dolaylı vergi ya da gelir vergisi adı altında, yoksulluk sınırı altında yaşayan insanlardan alınıyor. Arabanıza ya da traktörünüze mazot almaya gittiğinizde zengin ne vergi ödüyorsa fakir de aynı vergiyi ödüyor. Böyle adaletsizlik, haksızlık olmaz. BBP iktidarı ile fakirden alıp zengine veren kapitalist düzeni yıkacağız. Zenginden alıp fakire veren adil ve sosyal düzeni kuracağız. Biz milletimize adalet, ahlak, özgürlük, demokrasi, güvenlik, refah, milliyetçilik ve maneviyatçılık vadediyoruz" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika BBP Genel Başkanı Destici Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement