BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklaması - Son Dakika
Politika

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, terör ve şiddet nerede ve kime karşı yapılırsa yapılsın karşı olduklarını söyledi.

22.01.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, terör ve şiddet nerede ve kime karşı yapılırsa yapılsın karşı olduklarını söyledi.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk heyetinin bulunduğu otele yapılan bombalı saldırı ile ilgili açıklama yapan BBP lideri Destici, Türk heyetini hedef alan bombalı saldırıyı şiddet ile kınadığını ifade etti.

Destici, "Büyük Birlik Partisi olarak terör ve şiddet kimden gelirse gelsin, nerede ve kime karşı yapılırsa yapılsın bunun karşısında olduğumuzu bir kere daha net bir şekilde ifade etmek istiyorum" dedi.

Destici açıklamasında şunları söyledi: "Hele bu İslam adına ve çoğunlukla Müslümanlara karşı yapılıyorsa bunun dinimiz de yeri olmadığını düşünüyor ve büyük üzüntü içerinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Huzurun, barışın ve kardeşliğin hakim olduğu bir Türk İslam Coğrafyası ve onun üzerinde bir Dünya görmek istediğimizi belirtiyorum."

Destici, "Saldırıda hayatını kaybeden Somalili vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Büyük Birlik Partisi olarak da heyetimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum"ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement