BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, KKTC'de Barbarlık Müzesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, KKTC'de Barbarlık Müzesini Ziyaret Etti

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, KKTC\'de Barbarlık Müzesini Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, beraberindeki heyet ile Lefkoşa'da bulunan Barbarlık Müzesini ziyaret etti.

23.07.2013 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, beraberindeki heyet ile Lefkoşa'da bulunan Barbarlık Müzesini ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Sekreter Üzeyir Tunç, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Gürhan ve İlker Kayalıoğlu, 1963 yılında Rumlarca katledilen İlhan ailesinin evini ziyaret etti. Özellikle Mürüvvet hanım ve çocuklarının kurşuna dizildiği yeri gören BBP'liler duygulu anlar yaşadı.

Destici, ziyaretten sonra anı defterine şunları yazdı: "1963 yılının 24 Aralık ayında Dr. Binbaşı Nihat İlhan'ın eşi Mürüvvet Hanım ve üç evladı burada hunharca Rum çeteleri tarafından şehit edilmiştir. Rum barbarlığının en bariz dehşet örneği buradadır. Bu katliamı gerçekleştirenleri kınıyorum. Şehitlerimizi rahmet ile anıyorum. Rabbim bir daha Kıbrıslı kardeşlerimize bu acıları yaşatmasın. Yalnız değilsiniz ve olmayacaksınız." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, KKTC'de Barbarlık Müzesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement