BBP Heyetinin Ziyareti - Son Dakika
Güncel

BBP Heyetinin Ziyareti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal ve beraberindeki heyetin Diyarbakır'da esnaf ziyareti BBP heyeti Sur ilçesinin güvenliğini sağlayan polislere karanfil dağıttı BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal basın açıklaması BBP heyeti Diyarbakır'da BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal: "Güvenlik güçleri terör örgütü PKK'ya karşı kahramanca mücadele veriyor.

03.02.2016 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal ve beraberindeki heyetin Diyarbakır'da esnaf ziyareti

BBP heyeti Sur ilçesinin güvenliğini sağlayan polislere karanfil dağıttı

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal basın açıklaması BBP heyeti Diyarbakır'da

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal:

"Güvenlik güçleri terör örgütü PKK'ya karşı kahramanca mücadele veriyor. Diyarbakır halkının da güvenlik güçlerinin yanında olduğunu gördük"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, "Güvenlik güçleri terör örgütü PKK'ya karşı kahramanca mücadele veriyor. Diyarbakır halkının da güvenlik güçlerinin yanında olduğunu gördük" dedi.

Diyarbakır'a gelen BBP Genel Başkan yardımcıları Kartal ve Ünsal Karabulut ile bölge illerin teşkilat başkanlarından oluşan heyet, Ofis semtinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Daha sonra Sur'a geçen heyet, güvenlik noktalarında görev yapan polislere karanfil dağıttı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinde olumlu tepkilerle karşılaştıklarını söyledi.

Türkiye'nin terör belasıyla karşı karşıya olduğuna işaret eden Kartal, şöyle konuştu:

"Güvenlik güçleri terör örgütü PKK'ya karşı kahramanca mücadele veriyor. Diyarbakır halkının da güvenlik güçlerinin yanında olduğunu gördük. Yıllardır bu bölgede siyaset yaptığını, Kürt kardeşlerimizin hamisi olduğunu iddia edenlerin yalanlarıyla, yanlış bilgileriyle, iftiralarıyla, hakaretleriyle Ankara'da siyaset yapıp buradaki Kürt kardeşlerimizin hiçbir sorununu çözmeyenlerin yalan söylediklerine biz burada bir kez daha şahit olduk. Bütün dünya bilsin ki Kürt kardeşlerimizi ne Amerika, ne Almanya, ne Fransa, ne İtalya, ne Rusya ne de başka ülkeler asla bizden fazla sevemez. Bizim onlarla bin yıllık kardeşliğimiz var. Kız almışız kız vermişiz, kanımız kanına, canımız canına karışmıştır. Birbirimize namusumuzu emanet etmişizdir. Dolayısıyla onlardan asla ayrı gayrımız olamaz."

Kartal, Kürt ve Türk halkını kim ayırmaya kalkarsa Çanakkale'de olduğu gibi ay yıldızlı al bayrak altında mücadele verileceğini Diyarbakır'da bir kez daha şahit olduklarını kaydetti.

BBP heyeti daha sonra Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ile İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan'ı ziyaret etti.

BBP Heyetinin Ziyareti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BBP Heyetinin Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement