BBP İdam Cezasının Geri Getirilmesi İçin İmza Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Yerel

BBP İdam Cezasının Geri Getirilmesi İçin İmza Kampanyası Başlattı

BBP İdam Cezasının Geri Getirilmesi İçin İmza Kampanyası Başlattı

Büyük Birlik Partisi (BBP )Malatya İl Başkanlığı tarafından idam cezasının yeniden getirilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

22.07.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP ) Malatya İl Başkanlığı tarafından idam cezasının yeniden getirilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

BBP Malatya İl Başkanlığı Soykan Meydanına stant kurarak idam cezasının yeniden getirilmesi için imza kampanyası başlattı.

Kampanya hakkında konuşan BBP Malatya İl Başkanı Av. Sema Altuntaş, "Namlusunu güvenlik güçlerine ve millete çevirmiş vatan hainlerine, bölücü terör lideri ve örgüt üyeleri ile tecavüzcülere uygulanmayan idam cezasının uygulanması için imza kampanyası başlatıyoruz" dedi.

Soykan Meydanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan BBP Malatya İl Başkanı Av. Sema Altuntaş, Türk Milletinin darbe girişimini azmiyle ve kararlılığıyla geri püskürttüğünü ifade ederek, "Biz bu ülkenin bir karış toprağını hiç kimseye yedirmeyiz. Biz bu milletin iradesine, bu milletin güvenliğine, bu milletin şerefli emniyetine, şerefli Türk Silahlı Kuvvetlerine kalkan eli kırarız. Biz Kürt'ü ile Türk'ü ile Alevi'si ile Laz'ı ve Çerkez'i ile birlikte Türkiye'yiz" ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak darbe girişiminin başından beri meydanlarda olduklarını kaydeden Altuntaş, "Milletimizle kol kola yürüdük, tek bayrak, tek millet, tek vatan var. Bu ülkeyi kimse ezansız, bayraksız ve vatansız bırakamaz, hiç kimse vatandaşın iradesine karşı çıkamaz. Ben bu vesile ile Türkiye genelinde milli irade için mücadele ederken hayatlarını kaybeden Emniyet Teşkilatı mensuplarına, cuntacılara karşı çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına, aziz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

Pazar gününe kadar sürecek imza kampanyası hakkında da bilgiler veren Altuntaş, "Biz Bugün BBP Malatya İl Teşkilatı olarak namlusunu güvenlik güçlerimize ve milletimize çevirmiş, tetiğe basmış, bombalamış vatan hainlerine, bölücü terör lideri ve örgüt üyeleri ile tecavüzcülere uygulanmayan idam cezasının uygulanması için imza kampanyası başlatıyoruz. Şerefli Malatya halkı, milletini, memleketini meydanlarda can siper hane savundu, direnişini tüm dünyaya gösterdi, bugün de imzalarıyla gecikmiş adaleti tesis etmek için Malatyalı hemşehrilerimizden destek bekliyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP İdam Cezasının Geri Getirilmesi İçin İmza Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement