BBP İl Başkanı Ulupınar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

BBP İl Başkanı Ulupınar Açıklaması

BBP İl Başkanı Ulupınar Açıklaması

''İddia edildiği üzere partimizden istifa açıklama yapanların çoğu partimiz üyesi dahi değildir''

22.04.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Ahmet Ulupınar, "İddia edildiği üzere partimizden istifa açıklama yapanların çoğu partimiz üyesi dahi değildir" dedi.

Ulupınar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, geçen günlerde partiden istifa edenlerin olduğunu belirterek, yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için bu basın açıklamasını yaptıklarını bildirdi.

Kurulduğu günden itibaren "Türk-İslam birliği ve ülküsü" şiarıyla hareket eden partisinin, bugüne kadar birçok seçime girdiğini ve Türk siyasi tarihinde dik ve onurlu duruşuyla bu günlere geldiğini dile getiren Ulupınar, şunları kaydetti:

"BBP kurulduğu günden bu yana her zaman milletimizin menfaatini gözetmiş bu duruşu ile kimi zaman iktidar yanlısı kimi zaman da farklı yapılara yakın gibi gösterilmeye çalışılmıştır. İddia edildiği üzere partimizden istifa açıklama yapanların çoğu partimiz üyesi dahi değildir. Bir kısmı ise istifalardan haberi dahi olmadan isimleri listeye yazılmıştır. Listede adı bulunan il başkan yardımcısı, ilçe başkanı, gençlik kolları başkanı gibi sıfatlar yanlıştır. Bu kişilerin çoğu iki ay öncesinde görevlerinden istifa etmişlerdir. Her zaman doğruluğu, dürüstlüğü sergileyen partimiz, bizi seven milletimiz asla bu yalanlara itibar etmemiştir. Herhangi bir seçim bölgesi adayımızın veya ilçe başkanımızın başka bir partiye destek vereceğini söylemesi iddiası ise ancak gafletin ve çaresizliğin ifadesidir. Bu yalanlarla dolu açıklama yapan sözcü, seçim gecesi kendi ağzıyla başka bir partiye oy verdiğini de deklare etmiştir. Eskişehir bünyesinden çok az sayıda istifa olmasına karşın son bir ayda yüzlerce sevenimiz partimize üye olmuştur. İstifa edenlerin hepsine bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz. BBP İl Teşkilatı olarak genel başkanımız Mustafa Destici'ye tüm gücümüz ve maneviyatımızla destek olduğumuzu kamuoyuna bildirmekten mutluluk duyuyoruz." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BBP İl Başkanı Ulupınar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet erdoğan: DESTİCİ İSTİFAAAAAAA 0 0 Yanıtla

Advertisement