BBP'li Destici: Bütün Darbeleri Lanetliyoruz -1 - Son Dakika
Güncel

BBP'li Destici: Bütün Darbeleri Lanetliyoruz -1

BBP\'li Destici: Bütün Darbeleri Lanetliyoruz -1

BBP'li Destici: Bütün darbeleri lanetliyoruzBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bütün darbeleri lanetlediğini söyledi.

12.09.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP'li Destici: Bütün darbeleri lanetliyoruz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bütün darbeleri lanetlediğini söyledi. Destici ve beraberindeki partililer, Tacettin Dergahı Sultan Camisi'nde kıldıkları bayram namazını sonrası Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti. Destici, BBP'lilerle dua ederken Yazıcıoğlu'nun kabri başında Kuran-ı Kerim okudu.

Daha sonra basın mensuplarının 12 Eylül 1980 darbesinin yıldönümü ile ilgili sorusunu yanıtlayan Destici şöyle dedi:

"Bütün darbeleri lanetliyoruz. Büyük Birlik Partisi ilkesel olarak darbelerin tamamına hiçbir tereddüt yaşamadan karşı çıkmış ve darbecilerin karşısında olmuş siyasi partidir. Bazıları gibi darbecilerin kimliğine göre, durumuna göre vaziyet almamıştır. Darbeleri kim yaparsa yapsın ve kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın, bunun karşısında net bir tavır ile durmuştur. 1980 darbesinde çok ağır bedeller ödemiş bir siyasi hareketiz. 28 Şubatta, partimiz, şehit liderimiz Muhsin başkanımız başta olmak üzere çok net duruş sergiledik. 27 Nisan e- muhtırasına karşı net ve dik duruş sergiledik. En son 15 Temmuz gecesi yapılan kahpe ve vahşi FETO darbe girişimine karşı en net ve ilk tepkiyi veren siyasi partilerin başında Büyük Birlik Partisi ve camiamız vardı."

Destici, Kurban Bayramının hem Türk ve İslam coğrafyasındaki kan, gözyaşı ve zulmün sona ermesine, hem de ülkemiz içerisindeki terörün sona ermesine, birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize vesile olması dileğinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BBP'li Destici: Bütün Darbeleri Lanetliyoruz -1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement