BBP'li Gürhan: "Hiçbir Partiyi Desteklemiyoruz" - Son Dakika
Politika

BBP'li Gürhan: "Hiçbir Partiyi Desteklemiyoruz"

BBP\'li Gürhan: "Hiçbir Partiyi Desteklemiyoruz"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Kula’yı ziyaret ederek Belediye Başkan adayı Güzin Çetinkaya ile sohbet etti.

28.02.2014 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Kula'yı ziyaret ederek Belediye Başkan adayı Güzin Çetinkaya ile sohbet etti.

Egemen dinlenme tesislerinde bir araya gelen Ahmet Gürhan ve Büyük Birlik Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yaşar Biçici, Manisa Merkez Yunus Emre İlçesi belediye başkan adayı Haşim Çelik, Selendi Belediye Başkan adayı Süleyman Kanyılmaz, Kula Belediye Başkan adayı Güzin Çetinkaya, Manisa Alperen Ocakları İl Başkanı Ercan Çetinkaya, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmalarının değerlendirmesini yaptı.

Büyük Birlik Partisi Kula Belediye Başkan adayı Güzin Çetinkaya yaptığı konuşmada, "Kula'da genel başkan yardımcımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde Kula'nın tek kadın adayı olarak belediye başkanlığı yarışına katılıyorum gece gündüz çalışarak partimizi en iyi şekilde Kula'da temsil edeceğim" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan ise Büyük Birlik Partisi'nin 20 yıllık siyasi hayatı içerisinde hiçbir kirliliğe bulaşmadığını belirterek şöyle konuştu: "Hiçbir yolsuzluğa bulaşmamıştır. Büyük Birlik Partisi olarak tertemiz ellerimizi milletimizle buluşturacağız. 20 yıllık siyasi tarihimiz içerisinde biz bu yıl ilk defa yerel seçimlerde bir çok ilde adaylarımız var büyükşehirin tamamında adayımız var. Yaklaşık 900 ilçede biz seçime giriyoruz. Manisa'da Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın çalışmaları devam ediyor. Merkez ilçelerde adaylarımız var Selendi, Kula ve Salihli'de adaylarımız var."

Manisa'da hiçbir partiyle ittifak yapmadıklarını anlatan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Hiçbir parti ile anlaşmamız söz konusu değildir. Hiç kimseyi desteklemiyoruz. Bu tür spekülasyonlar yapılıyor. Biz bunların dışındayız. Diğer siyasi partiler birbirleri ile bu tür anlaşmaların içerisinde olabilir birbirlerini destekleyebilirler.Biz, Türkiye çapında en yüksek oyu alacağımıza inanıyoruz. Çünkü milletimiz bu güne kadar siyasi hareketlerin içerisinde bulunan partilerin bir takım yolsuzluklara bulaştığını gördü. Büyük Birlik Partisi'ne baktığımızda özveri ile çalıştığını devletten de bir kuruş hiçbir kurum ve kuruluştan katkı payı almadan siyasi hayatına devam ediyor. Bu bir onurdur. Bu onuru gören milletimiz bizlerde görülen bu erdemliliği adaylarımızda da gören milletimiz artık sandıkta teveccüh olarak bir patlama göstereceği kanaatindeyim." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika BBP'li Gürhan: 'Hiçbir Partiyi Desteklemiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement