BBP'nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok - Son Dakika
Güncel

BBP'nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok

BBP\'nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok

BBP Genel Başkanı Destici, partinin Keçiören adayının Turgut Altınok olduğunu ve Ankara adayı olarak da Mansur Yavaş ile görüştüklerini söyledi.

08.12.2013 09:13  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çubuk Belediye Başkan adayının tanıtım toplantısında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Keçiören Belediye Başkan adayının Turgut Altınok olduğunu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak da Mansur Yavaş ile görüştüklerini söyledi.

"EN BAŞARILI PARTİ OLACAĞIZ"

2014 yerel seçimlerinin partileri için yeni bir başlangıç olacağını iddia eden Destici, hem oy oranını hem de belediye sayısını artırma olarak en başarılı parti olacaklarını belirtti.

"ÇUBUK İÇİN EN HAYIRLI ADAY"

Ankara'nın kendileri için çok önemli olduğunu anlatan Destici, "Ankara'nın tüm ilçelerinde kendi amblemiz ve liyakatli adaylarımız ile seçime gireceğiz. Hem açıklanan adaylar içerisinde hem de açıklanması muhtemel adaylar içerisinde Mustafa Özden'in Çubuk için en hayırlı aday olacağına inanıyoruz. Yaptığımız anket ve araştırmalarda Çubuk su sorunu yaşıyor. Çubuk park, bahçe, yeşil sorunu yaşıyor. Çubuk işsizlik sorunu yaşıyor. Çubuk esnafının sorunları var" diye konuştu.

"MANSUR YAVAŞ İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Keçiören Belediye Başkan Adayı olarak Turgut Altunok'u göstereceklerini söyleyen Destici, "Parti genel merkezimizde çarşamba günü düzenleyeceğimiz toplantıda yoğun bir katılımla açıklayacağız. Şimdiden hem Keçiören için hem Ankara için hem de partimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Mansur Yavaş beyle de görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisini hem biz hem de Ankaralılar Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak görmek istiyor" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel BBP'nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement