Bdp, Bingöl Belediye Başkan Adayını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Bdp, Bingöl Belediye Başkan Adayını Tanıttı

Bdp, Bingöl Belediye Başkan Adayını Tanıttı

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP), Bingöl'de düzenlenen mitingle belediye başkan adaylarını halka tanıttı.

27.12.2013 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP), Bingöl'de düzenlenen mitingle belediye başkan adaylarını halka tanıttı.

İl başkanlığı önünde düzenlenen tanıtım mitingine, BDP Grup Başkan Vekili İdris Baluken, BDP Bingöl Belediye Başkan adayı İlhan Çakabay ile ilçe belediye başkan adayları katıldı. Mitingde bir konuşma yapan BDP Bingöl Belediye Başkan adayı İlhan Çakabay, "Halkımızın her sorunu öncülüğümüzdür. Haktan, hakikatten asla vazgeçmeyeceğiz. Adil olacağız, dürüst olacağız, herkese eşit uzaklıkta olacağız. Temizlik, su barınma gibi temel insani sorunlar, bu kentte çözülecektir. Bundan emin olun. Yönetimleri rant kapısı olmaktan çıkaracağız. Bu kentin yoksullarına özel bütçe ayıracağız" dedi. Çakabay'dan sonra bir konuşma yapan BDP Grup Başkan Vekili İdris Baluken, ise, "Bingöl Belediye Başkan adayımız İlhan Çakabay'ın hakkında tek bir olumsuz kelime söyleyecek olan Bingöl'ün içinden çıkamaz, olamaz. Çünkü Başkanımız uzmanlık eğitimini bitirdikten hemen sonra halkına hizmet için kendini yollara vurmuş, Kızıltepe'de, Bingöl'de yardıma ihtiyacı olan her bireyin yardımına koşarak, saçlarının her telini anasının ak sütü gibi ağartmıştır, bu kadar dürüst bir belediye başkanımız var" şeklinde konuştu.

Aday tanıtım programının 3 Ocak 2014 tarihinde yapılacağını kaydeden Baluken, "Genel Merkez olarak asıl mitingimizi 3 Ocak 2014 tarihinde, eşbaşkanımız sayın Selahattin Demirtaş, Diyarbakır milletvekilimiz Altan Tan ile birlikte yapacağız. Bugün istedik ki, Bingöl Belediye Başkanları Diyarbakır'dan gelirken, Bingöl halkıyla kucaklaşsın" ifadelerini kullandı.

BDP'nin Bingöl merkez ve ilçe belediye başkan adayları şöyle:

"Bingöl Dr. İlhan Çakabay, Zarife Karasungur, Sancak Ahmet Balaman, Karlıova Burhan Karabulak, Asiye Kılıç, Kiğı Hasan Hayri Alkan, Solhan M. Şirin Yılmaz, Yayladere Cengiz Göksel, Yedisu Doğan Açığ, Adaklı Cevat Akengin." - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bdp, Bingöl Belediye Başkan Adayını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement