BDP Bodrum Binasına Saldırı - Son Dakika
Güncel

BDP Bodrum Binasına Saldırı

BDP Bodrum Binasına Saldırı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Barış ve Demokrasi Partisi ilçe binasına taşlı saldırı yapıldı.

21.12.2013 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Barış ve Demokrasi Partisi ilçe binasına taşlı saldırı yapıldı.

Gümbet'te bulunan Barış ve Demokrasi Partisi İlçe Başkanlığı binasına taşlı saldırı gerçekleştirildi. Gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce taş atılarak camları kırılan parti binasının önünde toplanan BDP'liler isyan etti.

İkinci kez partilerinin camının kırılmasına tepki gösteren BDP İlçe Balkanı Mehmet Polat, "Biz dün bir basın açıklaması yapmıştık. Bir önceki kasım ayında açlık grevleriyle ilgili basın açıklaması yaptıktan sonra da 6 tane arkadaşımız burada açlık grevlerini desteklerden saldırıya uğramıştı. Dün basın açıklaması yapmış olmamız, bizde bu şüpheyi uyandırıyor. Demek ki bizim burada demokratik hiçbir hakkımız yok. 'Demokratik haklarınızı kullandığınız zaman biz size saldıracağız' anlamına geliyor. Kasım ayındaki suç duyurumuzdan bir sonuç çıkmadı. Buradan da bir sonuç çıkmazsa buradaki yetkililerin güvenlerinden gerçekten şüphe duyarız. İçeriye atılan taşlar bu civardan toplanıp atılan taşlar değil, Konacık Taş Ocağı civarındaki taşlar" iddialarında bulundu.

Olay yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri parti içindeki taşları parmak izi incelemesi yapmak üzere alırken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Öte yandan BDP Bodrum İlçe Teşkilatının daha önce yaptıkları basın açıklamasının ardından binanın camları kırılmış ve 50 kişilik bir grup saldırıda bulunmuştu. BDP'li yetkililer, bugün saat 15.00'te basın açıklaması yaparak tepki göstereceklerini belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel BDP Bodrum Binasına Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement