BDP Ergani'de Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

BDP Ergani'de Çalışmalarını Sürdürüyor

BDP Ergani\'de Çalışmalarını Sürdürüyor

BDP Ergani belediye eş başkan adayları, yerel seçim çalışmaları kapsamında köy, mahalle ve ev ziyaretlerini sürdürüyor.

26.03.2014 20:49  Güncelleme: 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BDP Ergani belediye eş başkan adayları, ev ev, kapı kapı çalarak seçim çalışmalarını hızlandırdı. İlçeye bağlı tüm köy ve mahalleleri ziyaret eden BDP heyeti, kapı kapı gezerek seçim broşürleri dağıttı.

Seçmenlerden destek isteyen BDP'lilere vatandaş ta eşlik ediyor. Gece, gündüz yapılan seçim çalışmalarına BDP Ergani ilçe başkanı Cavidan Yaman, BDP Ergani belediye eş başkan adayları Ramazan Kartalmış ile Aygün Taşkın'nın yanı sıra çok sayıda yurttaş katıldı.

Akşam aralıksız yapılan çalışmalarda ise yediden yetmişe herkes seçim çalışmasını yürütüyor. Dün; Adnan Menderes, Kemaliye, Kemertaş mahallesi ve sitelerde sürdürülen seçim çalışmasını yürüten BDP'lileri gören yurttaşlar, heyecandan gözyaşlarına hakim olamadı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren BDP Ergani eş başkan adayı Ramazan Kartalmış , "Bu dönem gerek komisyonlarımız gerek eş başkanlarımızla birebir, kenti belli bölümlere ayırarak tüm kapılan çalındı. Çaldığımız her kapıda BDP'den geldiğimizi ve partiyle ilgili düşüncelerinin ne olduğunu sorduk. Eksiklerimiz nelerdir diye sorduk. Karşılıklı olarak konuştuk, tartıştık bu tür sorunları. Nihayetinde kapıdan çıktığımız zaman da halk bizim partimize olan güveni her zamankinden fazla olduğunu görmemiz bizi de fazlasıyla mutlu etti. Halkımız bulunduğu tüm anlar, ev ev, kadın, çocuk, gençlik ve yaşlılarımız tüm bunlar ziyaret edilmiştir ve bu ziyaretler de herkesin karşılıklı fikirleri alınmıştır. Partimize bakış açıları, hareketimize bakış açıları konusunda düşünceleri alınmıştır. Tek bir gerçek var ortada, o da halkın partisiyle örgütüyle bütün olduğudur."dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel BDP Ergani'de Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement