BDP'li Altan Tan'dan Partisine Eleştiri - Son Dakika
Güncel

BDP'li Altan Tan'dan Partisine Eleştiri

BDP'li Altan Tan, Gültan Kışanak'ın, "Petrolden pay istiyoruz" açıklamasını ve BDP-HDP birleşimiyle ilgili partisini eleştiren açıklamalarda bulundu.

17.04.2014 22:00  Güncelleme: 22:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BDP Milletvekili Altan Tan CNN TÜRK'te "360 Derece" programında Şirin Payzın'ın sorularını yanıtladı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Tan partisini sert bir dille eleştirdi.  Gültan Kışanak'ın petrol çıkışını gereksiz bulan Tan, BDP-HDP birleşimiyle ilgili, "HDP'ye de geçilecekse ben bunu dışardan duymamalıyım." dedi. 

BDP'DE 2 GÜNDE 2 ATIŞMA

Dün Genel Kurul'da MİT yasası görüşemelerinde Sırrı Sakık "Hakan Fidan'ı kutuyorum" demişti. Bu açıklama üzerine Pervin Buldan "Katılmıyorum" dedi. Bu atışmadan sonra bugün Altan Tan'ın Gültan Kışanak'ı eleştirmesi dikkatlerden kaçmadı.

GÜLTAN KIŞANAK'A ELEŞTİRİ

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın 'Diyarbakır'da üretilen petrolden pay istiyoruz' açıklamasına tepki gösterdi, "Diyarbakır Belediyesi'ne oturur oturmaz böyle bir beyanat vermek gerekir miydi" diye sordu.

"BDP-HDP BİRLEŞİMİNİ DIŞARIDAN DUYMAMALIYIM"

BDP ile HDP'nin birleşme çalışmalarına da değinen Tan, "HDP'ye geçmeye itiraz etmeyiz ama milletvekillerine, belediye başkanlarına sormadan karar almayın" dedi. Tan, "HDP'ye de geçilecekse ben bunu dışardan duymamalıyım" diye konuştu.



BDP\'li Altan Tan\'dan Partisine Eleştiri
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel BDP'li Altan Tan'dan Partisine Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • acılara tutunmak: bdp içinde aklı başında ve açıklamalarını en beğendiğim insan altan tandır. kim olursa olsun adam yanlış yapana yaptığı yanlışlığı ifade ediyor.bdp yanlış yolda belediyelerde hizmet yok siyaset dışında 6 1 Yanıtla
  • AKİF: GÜNEYDOĞUDA EGEMENLİĞİ KAYBETTİĞİ İÇİN DEVLET BDP GÜNEYDOĞUDA BİRÇOK YERİ ALIYOR..BENİM KAÇ SENEDİR FACEMDE OLAN BİRİ VARDI ADAM 3-4 SENE ÖNCE FACESİNE PKK ERMENİDİR DİYE YAZARKEN GECENLERDE PROFİLİNE BDP AMBLEMİ KOYMUŞ.. 6 1 Yanıtla
  • Ömer Dinçer: Bazıları hayallerle yaşamayı çok seviyorlar, kaç oy aldın gör ya biraz akıllı ol uyan ya . 0 0 Yanıtla

Advertisement