BDP'nin Şanlıurfa Adayı Osman Baydemir - Son Dakika
Politika

BDP'nin Şanlıurfa Adayı Osman Baydemir

BDP\'nin Şanlıurfa Adayı Osman Baydemir

BDP'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir oldu.

26.12.2013 09:42  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

 Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Seçim Komisyonu, büyükşehir statüsüne kavuşan Şanlıurfa'da başkan adayı olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i gösterme kararı aldı.

BDP NABIZ YOKLADI

Osman Baydemir'in adaylığı, uzun süredir BDP içerisinde tartışılıyordu. AK Parti'nin Vali Celalettin Güvenç'i aday göstermesinden sonra parti tabanında oluşan kısmi rahatsızlığı göz önünde bulunduran BDP, AK Parti'nin karşısına popülaritesi olan güçlü bir aday çıkarmak için parti organlarında nabız yoklamaya başladı. Yapılan değerlendirmeler sonunda Osman Baydemir'in aday olmasına karar verildi.

2 DÖNEMDİR DİYARBAKIR'DA

Baydemir, son iki dönemdir Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor. BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmuştu.

DEMİRTAŞ AÇIKLAYACAK

BDP, bugün Diyarbakır’da Eşbaşkan Selahattin Demirtaş’ın da katılacağı bir toplantı ile 13 il ve bağlı ilçelerin başkan adaylarını kamuoyuna açıklayacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika BDP'nin Şanlıurfa Adayı Osman Baydemir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • urfalı: seninleyiz baydemir oylar sana kurban olsun 49 20 Yanıtla
  • emre aktolga: urfada askerlik yaptım uzakdan urfanın nasıl bir yer oldugunu hep takip ediyorum paygamber sehri diolar belkide öledir ama icinde seytanlar yobazlar yaşar urfanın buyuk bir bölumu kendini para karsılıgında kurana el bastırarak oyunu satmıştır aşiret ayagına onun icin belki belki bu adamla özunuze dönersiniz ha cok merak eden olursa nereli oldugumu sölim size kars 59 7 Yanıtla EMRE AKTOLGA: ABİN İCİNDE YAPICAK BİSEY YOK ALLAH RAHMET ETSİN O VE ONUN GİBİLER BASKLARININ KEYFİ DAVRANISLARI VE UYGULAMARININ KURBANI OLMUSTURLAR ŞEHİT OLMADILAR ŞEHİTLİGİN NE OLDUGUNU BİLİYORMUSUNKİ SEN. NE GUZEL SÖLEMİSİN BE SEDACIM HAK İNSANI YOLLARLA ARANMALI DEMİSİN AMA ALLAHIN VERDİGİ BİR DİLİDE İNKAR İMHA ASİMİLE ETMEDE HAK YOLUMU O HAK YOLUNU SAVUNALIM 1 0 emre aktolga: bende sana acıyorumki hukuk okuyorum diosun daha cevap vermeyi bilmiyorsun senin okudugun hukukdan ne olur inkar eden etsin haksızlık eden etsin bu neyani simdi ne alaka dedikleri bu olsa gerek alakaya maydanoz gibi bisey ya neyse sen bana laf söleyecek capta biri deilsin.. 0 0 emre aktolga: serap serap diye tutturmusunuz ya ayşeler dilanlar ne olacak daha 1 hafta önce adam calıştıgı oto tamirhanesinden cıkarken amca yegeni öldurler onu nie sölemiyorsun yaw antep saldırısı bak yalan oldu kendileri yaptı halde kapandı gitti ya kadın defol git adamı sinir etme sen ne biliryosun ne konusuyorsun 0 0 emre aktolga: seda zoruna gitti herhalde ben gercekleri söledim sen ve senin gibiler baskalarına yaranmak icin cabalarsınız ama sizi adamdan sayan olmaz hele bir urfanın şivesini konuş kıyafetini giy izmirde istanbulda sokaklarında dolaş bak o savundugun zihniyet senle nasıl dalga geciyor. köylü cahil diye sanki biz bilmiyormuyuz bu gercekleri. sen zaten kafan cok çalıssaydı bence 4 yıllık okurdun 0 0 emre aktolga: yanarım yanarım senin o kürdüz lafına yanarım.ne kürdü allah askına satılmıs kürt paraya satılan kürtlerdensiniz. haber kanallarına cıkmıyormu urfada su asiret bunu destekliyecek bunu destekliyecek diye.(para alarak) adana ve samsun nasıl zina olayları ile anılıyorsa urfada asiret ler böle söle yaptı bilmemne olayı ile anılan bir. sen görmuyorsan ben neyapim 0 0 emre aktolga: serdar ne war kardes buyur?? 0 0 emre aktolga: ya bide demiyormu benim cevremde yöresel kıyafet giyen yok ozamn sen urfalı deilsin seda... 0 0
  • ben kürt resul: osman ölüne kadar arkadayız inşalalh kazanırsın 47 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement