BDP Yaşanan Olayları Kınadı - Son Dakika
Politika

BDP Yaşanan Olayları Kınadı

BDP Yaşanan Olayları Kınadı

BDP Siirt il örgütü, Siirt'te ve ülke genelinde seçimlerle ilgili yaşanan olayları kınadı.

02.04.2014 17:07  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt BDP İl Örgütü 30 Martta yapılan yerel seçimlerle ilgili basın açıklaması yaptı. BDP Siirt İl biası önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik bir grup İl ve İlçelerde oy sayım yakınlarını sürdüğünü ve bu haksızlığa boyun eğmeyeceklerini açıkladılar.

Seçimlerin Demokratik bir ortamda yapılmadığını savunan BDP Siirt İl Başkanı Ata İnan "30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleşen ve adına demokratik bir yarış diyebileceğimiz yerel seçimler özellikle kimi il ve ilçelerde oy sayımına yakın bir sürede veyahut oy sayımı sırasında yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle şaibe altında kalmıştır" dedi.

Siirt'in Pervari ve Şirvan İlçesinde BDP'lileri tehdit edildiğini belirten İl Başkanı Ata İnan, "Biz parti olarak bunlara karşı sessiz kalmayacağız. Çünkü il genel meclis üyelerine AKP'nin Pervari ve Şirvan da yapılan tehdit ve itirazları hayra alamet değildir. Bunun ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz ve bunlara sesiz kalmayacağız. Öte yandan Tillo İlçesinde yaşanan kavgayı kesinlikle savunmuyoruz savunmayacağız. Ben buradan sizlerin aracılığınız ile ölen Belediye Başkan adayının ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika BDP Yaşanan Olayları Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement