Beach Club'un Mutfağı Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

Beach Club'un Mutfağı Alev Alev Yandı

Beach Club\'un Mutfağı Alev Alev Yandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir beach club'ın mutfağında çıkan yangın, tatilcilerde korku ve paniğe neden oldu.

07.07.2016 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir beach club'ın mutfağında çıkan yangın, tatilcilerde korku ve paniğe neden oldu. İtfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülen yangında, ayakları yanan iki çalışan, hastaneye kaldırıldı.

Ortakent-Yahşi Mahallesi, Yalı sahilindeki Dalga Beach Club'ın mutfağında, bugün saat 16.00 sıralarında bacadan yangın çıktı. Tavanı ve bazı bölümleri ahşap ve sazlıklarla kaplı mekandaki yangın, kısa sürede büyüdü. Alevlere ilk müdahaleyi beach club'ın 15 çalışanı yangın tüpleri, kazma ve küreklerle yaptı. İtfaiye ekiplerinin de gelmesiyle alevler, yarım saatte söndürüldü. Söndürme çalışmaları sırasında ayakları yanan beach clup çalışanı iki kişiye, ambulansla kaldırıldıkları Bodrum Devlet Hastanesi'nde müdahale edildi. Yangın sırasında paniğe kapılan tatilcileren bazıları denize doğru kaçarken, bazıları da korku dolu gözlerle söndürme çalışmalarını izledi.

Beach club'ta bulunan tatilcilerden 30 yaşındaki Nergiz Dönmez, "Alevler birden büyüdü. Hiç beklemiyorduk. Tesis bir anda dumanlar içinde kaldı. Tabiki korktuk, ancak can kaybı olmaması büyük şans" dedi.

Yangında tesisin mutfağı büyük çapta hasar gördü.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beach Club'un Mutfağı Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement