Beah Sağlık Turizminde Hedef Büyüttü - Son Dakika
Yerel

Beah Sağlık Turizminde Hedef Büyüttü

Beah Sağlık Turizminde Hedef Büyüttü

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Turizmi kapsamında Azerbaycan’dan sonra “2014 İran-Tebriz Sağlık Turizm Fuarı”na katıldı.

14.09.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Turizmi kapsamında Azerbaycan'dan sonra "2014 İran-Tebriz Sağlık Turizm Fuarı"na katıldı.

Fuarda hastaneyi temsil eden Sağlık Turizm İl Koordinatörü ve Hastane Otelcilik Hizmetleri Müdürü Ümit Veli Kaban, fuar kapsamında bir dizi gezi ve incelemelerde bulunularak Tebriz'de bulunan özel hastanelerin faaliyetleri sağlık hizmetleri gibi sağlık alanındaki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Çeşitli acentelerle ikili görüşmelere yapan Kaban, hastaların tedavilerinin BEAH'ta yapılması hususunda işbirliği anlaşması da yaptı.

BEAH standının büyük ilgi gördüğü fuara Tebriz'den katılan çok sayıda ziyaretçi, akademisyen ve doktorlar BEAH'ın sağlık alanındaki çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Fuarda ayrıca katılımcılar için düzenlenen çekilişte 5 kişiye hastanede ücretsiz checkup hizmeti verildi. Fuarda BEAH standını ziyaret eden İran Sağlık Bakan Yardımcısı ve Tebriz Valisi, hastane ve hizmetleri hakkında Otelcilik Hizmetleri Müdürü Ümit Veli Kaban'dan bilgi aldılar. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beah Sağlık Turizminde Hedef Büyüttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement