Bebe: "Yeni Albümümde Kendimi Yeniden Keşfettim" - Son Dakika
Güncel

Bebe: "Yeni Albümümde Kendimi Yeniden Keşfettim"

Bebe: "Yeni Albümümde Kendimi Yeniden Keşfettim"

18 Aralık'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde sahne alacak. Son albümüyle kendini yeniden keşfettiğini söyleyen Bebe, "Sanatsal anlamda büyüdüm" diyor.

16.12.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6. Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri'nde bu kez İspanya'dan güçlü bir ses sahnede

Gelenekselle moderni, yerelle küreseli harmanlayan usta isimleri buluşturan Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri 6. yılındaki son konserinde akustik Flamenko müziğin güçlü temsilcisi Bebe'yi ağırlayacak.

Neredeyse dört yıllık bir sessizliğin ardından hayatından izler taşıyan "Cambio de piel" albümüyle hızlı bir dönüş İspanyol şarkıcı Bebe, 18 Aralık'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Bebe, ilk büyük çıkışını 2004 yılında çıkardığı Pafuera Telarañas (Örümcek Ağları) albümüyle yakaladı. Bu albümün başarısı 2005 Latin Grammy Ödülleri'nde "En İyi Yeni Sanatçı" ödülü ile taçlandırılırken, Bebe artık dünya çapında tanınan bir müzisyen kimliğine de kavuşmuş oldu. Müzikseverlerin hafızalarına kazınan Malo, 2006'da Premios de la Música'da en iyi şarkı adayları arasındaydı.

Melankoli, keder, hüzün, acı, yalnızlık Bebe şarkılarının vazgeçilmez unsurları. Bebe şarkılarında bazen aşkı, sessizliği anlatıp; hayatın karmaşıklığına dem vururken, bazen de Pama mi Casa'nın kıvrak melodisinde olduğu gibi müzikseverleri coşturmasını çok iyi biliyor.

Son albümü Cambio de piel ile her zamankinden daha iddialı

Bebe, son albümü Cambio de piel ile her zamankinden fazla iddialı. Uzunca süren bir sessizlik döneminin ardından müzik dünyasına hızlı bir dönüş yapan Bebe, bu süreçte hayal edebileceği en iyi şarkıların doğduğunu söylüyor. Cambio de piel'i , dinleyici ile samimi, hisli ve içten yeniden bir buluşma olarak nitelendiren Bebe, bu albümle sanatsal anlamda büyüdüğünü ve kendini yeniden keşfettiğini söylüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bebe: 'Yeni Albümümde Kendimi Yeniden Keşfettim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement