Bebeğini Ölüme Terk Eden 15 Yaşındaki Anne Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Bebeğini Ölüme Terk Eden 15 Yaşındaki Anne Tutuklandı

Bebeğini Ölüme Terk Eden 15 Yaşındaki Anne Tutuklandı

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde, 6 aylık hamile 15 yaşındaki E.A., banyoda düşük yapınca ölüme terk ettiğini bebeğini, annesi ile teyzesinin oğluyla toprağa gömdü.

06.03.2012 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde, 6 aylık hamile 15 yaşındaki E.A., banyoda düşük yapınca ölüme terk ettiğini bebeğini, annesi ile teyzesinin oğluyla toprağa gömdü. Gözaltına alınan E.A., anne M.M., teyzesinin oğlu M.M. ve dedesi tutuklandı. Bebeğin babası yapılacak DNA testiyle belirlenecek.

Gerede Yenimahalle'de annesiyle birlikte oturan 6 aylık hamile E.A., iddiaya göre geçen Cuma günü evinin banyosunda düşük yaptı. Bebeğini ölüme terk eden E.A., annesi M.M. ve teyzesinin oğlu M.M. ile birlikte merkeze bağlı Bahçedere Köyü'ne giderek, bebeği boş araziye gömdü. İhbar üzerine araştırma yapan Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gerede Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla E.A., M.M. ve M.M.'yi önceki gün gözaltına aldı. E.A. verdiği ifadede olayı doğrularken, bebeği gömdükleri yeri tarif etti. Polis ve jandarma ekipleri, Bahçedere Köyü'ne giderek arazide kazı çalışması yaptı. Bebeğin cesedi çıkarılarak otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. E.A., annesi M.M., teyzesinin oğlu M.M. ve ismi öğrenilemeyen dedesi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. İhbar üzerine çalışma başlattıklarını söyleyen Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, şöyle dedi:

"Küçük yaştaki kız 6 aylık hamileyken düşük yapmış. Bebek dünyaya gelince banyoda ölüme terk etmiş. Daha sonra annesi ve teyzesinin oğluyla birlikte merkeze yakın bir köye cesedi gömmüş. Bizde ihbar üzerine öğrendik. Yapılan kazı çalışması sonrasında Pazar günü cesede ulaştık. Ceset şu anda Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bebeğin babasının belirlenmesi için DNA testinin yapılması bekleniyor. E.A., annesi, teyzesinin oğlu ve dedesi tutuklandı. Savcılık soruşturmayı sürdürüyor."

MY,KY(MÇ/İD) - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bebeğini Ölüme Terk Eden 15 Yaşındaki Anne Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement