Bebek Mamasından Prezervatif Çıktı - Son Dakika
Dünya

Bebek Mamasından Prezervatif Çıktı

Bebek Mamasından Prezervatif Çıktı

Bebeğini süt tozundan yaptığı mama ile besleyen anne, kutunun içinden prezervatif parçası çıkınca şoke oldu.

28.04.2016 13:58  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güney Afrika'nın Pretoria şehrinde yaşayan Adri Hattinge adlı kadın satın aldığı bebek mamaları için kullanılan süt tozu kutusunda prezervatif parçası bulunca öfkeden deliye döndü. Kızgın anne, Checkers adlı marketten aldığı süt tozundan iki gün boyunca bebeğine süt yaptığını, prezervatif parçasını ürünün kutusunun içinde daha sonra bulduğunu açıkladı.

ANNE, ÜRÜNÜ ALDIKTAN ÜÇ GÜN SONRA PREZERVATİFİ BULMUŞ

Adri Hattinge yerel basına yaptığı açıklamada; "Satın aldıktan üç gün sonra kutunun içindeki ''hediyeyi'' buldum. Nestle ile iletişime geçtim, onlarda ürünün yerine başka bir süt tozu verdiler. İçinden prezervatif çıkan kutuyu incelemek için aldılar ama bebeğim tozdan yaptığım sütü içtikten sonra kendini kötü hissetti." sözlerini sarf etti. Hattinge, şikayette bulunduktan sonra yetkililerin kendisine kutunun açılmış olduğu ve kutu içerisinde prezervatif bulunduğuna dair yeterli kanıt olmadığı cevabıyla döndüklerini söyledi.

"PREZERVATİFİN ÜRÜN KUTUSUNUN İÇİNE GİRMESİ NEREDEYSE İMKANSIZ"

Nestle sözcüsü Millicent Molete, şikayet hakkında işlem yapıldığını ve prezervatifin nereden geldiğinin araştırıldığını ifade etti. Molete açıklamalarının devamında; "Araştırmalarımızı temel alarak ayrıca üretim ve doldurma süreçlerini göz önünde bulundurduğumuzda, prezervatifin kutunun içine girmesi neredeyse imkansız. Üretim bandında bulunan eleğimizin kalınlığı 2 milimetre, bu da bir prezervatifin oradan geçmesini imkansız kılıyor. Buna ek olarak, bahse konu olan kutular doldurulmadan önce ağzı aşağı bakar vaziyette, ters bir şekilde tutularak içerilerine hava üfleniyor. Böylelikle süt tozları konulmadan evvel ürün kutuları olası yabancı bir objeden arındırılıyor." sözleriyle konuya dair beyanatta bulundu.

"PREZERVATİFİ BEN YA DA KÜÇÜK KIZIM KOYMADI"

Anne Hattinge firmanın açıklamalarının kendisini tatmin etmediğini belirterek; "Nestle araştırmayı ileri taşımayacak. Bana ürünlerinin nasıl güvenle üretilip paketlendiğini açıkladılar. Ben prezervatifi kutunun içinde buldum. O prezervatifin oraya nasıl girdiğini açıklayan bir cevap istiyorum. Prezervatifin benim ya da minik kızım tarafından konulmadığına eminim." cümleleriyle firmadan isteğini dile getirdi.

Firma sözcüsü Molete, Nestle'nin her şikayeti çok ciddi şekilde ele aldığını ve her soruna çözüm üretme çabasında olduğunu ifade etti.

Son Dakika Dünya Bebek Mamasından Prezervatif Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • vatan: Sakin ama sakin yahudi urinlerini almayin Torku alin 14 1 Yanıtla
  • Evrim: Bakın olay gercek mi değilmi bilmeden marka ismi kullaniyorsunuz.bu yaptiginiz cok yanlis ve sucz 2 4 Yanıtla
  • GIR GIR AGA : COIKSIN NE VAR ONDA HAYAT VE MUTLULUK VAR ONU KULLANMAK ICIN MILLETIN COGU CAN ATIYOR BEEEEEE 1 3 Yanıtla

Advertisement