'Bebek Yüzlü Katil', Cezaevinden Firar Etti - Son Dakika
Güncel

'Bebek Yüzlü Katil', Cezaevinden Firar Etti

\'Bebek Yüzlü Katil\', Cezaevinden Firar Etti

Gaziantep H Tipi Cezaevi'nde 'cinayet' suçundan yatan, 'bebek yüzlü katil' lakaplı mahkum, cezaevindeki açık görüş sırasında firar etti.

05.01.2014 13:12  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep H Cezaevi'nde 'cinayet' suçundan yatan, yakışıklı olması ve masum görüntüsü nedeniyle 'bebek yüzlü katil' lakabı takılan 35 yaşındaki Ali Kaya, cezaevindeki açık görüş sırasında kalabalıktan faydalanarak firar etti. Güvenlik güçleri, Kaya'nın yakalanması için çalışma başlattı.

10 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

'Bebek yüzlü katil' lakabıyla tanınan ve 10 cinayet işlediği için 'seri katiller' listesine alınan Ali Kaya, hükümlü bulunduğu Gaziantep H Tipi Cezaevi'nden bugün saat 10.30 sıralarında açık görüş sırasında kalabalıktan faydalanarak firar etti. 

GENİŞ ÇAPLI ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Görüşün ardından Kaya'nın koğuşunda olmadığını fark eden infaz koruma memurları, durumu cezaevi yönetimine ve jandarmaya bildirdi. Yetkililer ve jandarma, cezaevi çevresinde önlem alarak, güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Güvenlik güçleri, Ali Kaya'nın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

SON CİNAYETİ

Ali Kaya, son olarak geçen 31 Mart 2012'de Gaziantep'in Tışlaki Mahallesi Keçeci Sokak'taki ailesinin evinde oturan Mehmet Poyraz'ı öldürmüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Bebek Yüzlü Katil', Cezaevinden Firar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Adı Bende Saklı: 10 kişiyi öldürmüş bu seri katile Avrupa'da ya da Amerika'da bırakın açık görüş izni vermeyi, tek kişilik hücresinde gökyüzünü görmesine izin vermezler. Burda adam 10 kişiyi öldürüp bir de açık görüş izni alıyor, o da yetmiyor firara ediyor. Ben Adalet bakanı olsam demiyorum çünkü ortada Adalet yok, ama olsam bu cezaevinde ne kadar gardiyan, müdür ve yardımcı varsa hepsini görevinden alır, taklamakan çölüne sürgüne gönderirdim 40 3 Yanıtla
  • EMİNE DOGAN: BİLİP BİLMEDEN YORUMLAR YAZIYORSUNUZ HİÇ ARAŞTIRDINIZMI ? BU ADAM KİMLERİ ÖLDÜRMÜŞ? NEDEN ÖLDÜRMÜŞ ? DİYE TABİKİ ALLAHIN VERDİYİ CANI ALLAH ALIR AMA BAŞIMIZA HERTÜRLÜ OLAY GELİYOR KİMİ ANASINA TECAVÜZ EDEN KİMİ ÇOCUGUNA TECAVÜZ EDİYOR KİMİ GENÇLERİ ZEHİRLİYOR BU ADAMDA KALDIRAMIYOR VE AKLI DENGESİ ONA SABİTLENMİŞ VE HİÇ BİR MAZLUMA DOKUNMADAN ZALİME ÇÖKÜYOR ASLINDA YÜREYİ OKADAR GÜZELKİ DİR BELKİDE..... HEPİMİZ İSTERİZ ÖYLE İNSANLAR GEBERSİN VE O BİZDEN CESARETLİ KENDİNİ YAKIYOR GENÇLİYİ CEZA EVİNDE BİTTİ SIRF ÖYLE KÖTÜ İNSANLAR YÜZÜNDEN ..... 36 7 Yanıtla E DOGANN: görürsem söylerim hanfendi YOLU AÇIK OLSUNNNNN İNŞALLAH ....... 0 0
  • mehtap: İste böyle bir Turkiyede ancak böyle olaylar hiç şaşırmadım 12 6 Yanıtla
  • sevdalı repçi mustafa: şindi nizipte bizim buralarda polis kovalamış yakalamamışlar 1 0 Yanıtla
  • Aydın'da Ortaokul Öğrencileri Yemek Sonrası Hastanelik Oldu
    20:04 Aydın'da Ortaokul Öğrencileri Yemek Sonrası Hastanelik Oldu

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan yemek etkinliği sonrası tavuk pilav yiyen 30 öğrenci rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından polis inceleme başlattı.

  • Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı
    20:01 Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Tokat merkezde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı. AFAD'ın Afet Koordinasyon Merkezi'nde tüm birimlerle teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı
    20:00 Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Yozgat'ta da hissedildi. Kadışehri ilçesinde ve köylerinde bazı yapılar zarar gördü, ancak can kaybı ve yaralı olmadığı belirtildi. Yelten köyünde ise 2 katlı atıl bir ev yıkıldı.

  • Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı
    19:59 Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı

    Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mustafa Vural idaresindeki traktör şarampole devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybederken, eşi Fatma Vural ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

  • Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı
    19:59 Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte temizlik çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Nazmi Demir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çınar Çiftçi, belediye çalışanları, vatandaşlar ve gönüllü gençler, cadde ve sokaklarda çöp topladı. Çalışmaların devam edeceğini belirten Demir, destek verenlere teşekkür ederek, amacın Çukurca'yı daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu söyledi.


Advertisement