Bebeklere Hemşehrilik Belgeli, Hediye Sepetli Karşılama - Son Dakika
Güncel

Bebeklere Hemşehrilik Belgeli, Hediye Sepetli Karşılama

Bebeklere Hemşehrilik Belgeli, Hediye Sepetli Karşılama

Mersin’in Erdemli ilçesinde gözlerini dünyaya açan bebekler, belediyenin hemşehrilik belgesi ve hediye sepetiyle karşılandı.

10.06.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçesinde gözlerini dünyaya açan bebekler, belediyenin hemşehrilik belgesi ve hediye sepetiyle karşılandı.

Erdemli Belediyesi "Hoş Geldin Bebek" projesi ile ailelerin bebek sevincine ortak oluyor. Belediye salonunda gerçekleştirilen, 200 bebek ile ailelerinin katıldığı hemşehrilik belgesi ve hediye sepeti dağıtım töreninde, renkli görüntüler oluştu. Törende sevimli bebekler ilgi odağı oldu.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun konuşması esnasında kucağında bulunan Fatma Ela Çal bebeğin uykusu gelince başkan bebeğe emziğini verdi. 40 günlük bebek konuşma bitinceye kadar belediye başkanının kucağında uyudu.

Gerçekleştirilen projenin bir ilk olduğunu belirten Başkan Tollu, "Peygamber Efendimiz, 'insanların en hayırlısı onlara hizmet edendir' buyuruyor. Biz de bundan esinlenerek, insanlarımıza hizmet etmeyi, insanların hizmetkarı olmayı ibadet sayıyoruz" dedi.

İnsanların ihtiyaçlarının sınırsız olduğunu ifade eden Tollu, "Belediyecilikte bir tabir vardır, belediyeler doğumdan ölüme kadar insanlara hizmet eder. İnsanların çeşitli sebeplere bağlı olarak değişik beklentileri var. Bu beklentileri karşılamak adına, devletimizden, belediyemizden beklentileri olan insanların beklentilerinin en iyi şekilde karşılanması adına bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bebeklerimize hoş geldiniz diyoruz. Allah onların bahtlarını açık eylesin. Cenab-ı Allah onları anaları, babalarıyla, aileleriyle sağlıklı, uzun, nitelikli, kaliteli bir ömür nasip eylesin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından bebeklerin hemşehrilik belgesi ile içerisinde bebeklerin ilk ihtiyaçlarını karşılayacak malzemelerden oluşan hediye sepeti ailelere takdim edildi.

Yapılan projeyi beğendiklerini ifade eden annelerden İrem Aydın, "Verilen bu yardımdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Belediye başkanımız ve belediyemizden çok memnunuz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bebeklere Hemşehrilik Belgeli, Hediye Sepetli Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement