BEBKA Yönetim Kurulu Toplantısı, Eskişehir'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

BEBKA Yönetim Kurulu Toplantısı, Eskişehir'de Yapıldı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Aralık ayı toplantısı, Eskişehir'de yapıldı.

02.12.2014 20:32  Güncelleme: 21:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu Aralık Ayı Toplantısı, Eskişehir'de yapıldı.

Eskişehir Valilik Makam Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci ve öteki ilgililer katıldı.

BEBKA'nın Dönem Başkanı Bilecik Valisi Nayir, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, aralık ayı gündemine ait konuları görüşmek için Eskişehir'de bulunduklarını bildirdi.

Gündemdeki konuları açıklayan Nayir, şunları kaydetti:

"Gündemimizde görüşülecek konular olarak, doğrudan faaliyet başvurularının görüşülmesi var. Personele ait konuların görüşülmesi var. Bilecik'teki yatırım destek KOBİ'si yeni çalışma alanının görüşülmesi, diğer konular içerisinde ise Bursa'daki ajans merkezimizin yeni binası ile ilgili bilgi arzı hususları var. Yine gündemimiz olan konular olarak, Uludağ'a ait bir mastır planı çalışma konusunda Kurulumuza bilgi arzı var. Bölgesel kalkınmada önemli rolleri olan ajansımızın bu çalışmasının da her üç ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz."

Vali Tuna ise, Toplantının Eskişehir'de yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bundan önceki yapılan toplantılarda çok önemli kararların alındığını kaydetti. BEBKA'nın çok önemli projelere katkıda bulunduğundan bahseden Tuna, "Bölgemize yönelik faydalı çalışmalara öncülük etmek, vesile olmak arzusundayız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından toplantıya, gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam edildi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BEBKA Yönetim Kurulu Toplantısı, Eskişehir'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement