Becan, "Yalova Yabancıların Cazibe Merkezi Oldu" Dedi - Son Dakika
Yerel

Becan, "Yalova Yabancıların Cazibe Merkezi Oldu" Dedi

Becan, "Yalova Yabancıların Cazibe Merkezi Oldu" Dedi

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, Yalova’nın gayrimenkul satın almak isteyen yatırımcıların cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

26.02.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, Yalova'nın gayrimenkul satın almak isteyen yatırımcıların cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

YTSO Başkanı Tahsin Becan, Yalova'da yabancıların hızla gayri menkul edinmeye başladıklarını belirtti. Körfez Köprüsü ve Otoban Projesi ile yıldızı daha da parlayan Yalova'nın yabancıların daha fazla ilgisini çekmeye başladığını ifade eden Başkan Becan, "Körfez Geçiş Köprüsü projesi ve İstanbul, Bursa, Kocaeli metropolleri arasında kalan mavi ile yeşilin buluştuğu Yalova, sahip olduğu konum itibariyle yabancıların cazibe merkezi haline gelmiştir" diye konuştu.

Başkan Becan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre yabancılara 2015 yılı Ocak ayında bin 289 konut satışı gerçekleşti. İlk sırayı 392 konut ile Antalya aldı. Antalya ilini sırasıyla 377 konut satışı ile İstanbul, 95 konut satışı ile Yalova, 81 konut satışı ile Bursa, 63 konut satışı ile Aydın ve 49 konut satışı ile Sakarya izledi. Bu durumda 2015 yılı Ocak ayında gösterilen yoğun ilgi sayesinde Yalova'mızın üçüncü olduğunu görüyoruz". - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Becan, 'Yalova Yabancıların Cazibe Merkezi Oldu' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement