Beckham'ın Çılgın Projesi! - Son Dakika
Spor

Beckham'ın Çılgın Projesi!

Beckham\'ın Çılgın Projesi!

Gelecek sezondan itibaren Amerikan Ulusal Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan Miami United'ın patronu David Beckham, büyük hayalini açıkladı.

06.03.2016 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Gelecek sezondan itibaren Amerikan Ulusal Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan Miami United'ın patronu David Beckham, büyük hayalini açıkladı.

Kulübün hem sportif anlamda başarıya ulaşması hem de marka değerinin yükselmesi için proje hazırlığında bulunan İngiliz futbol adamının, bu doğrultuda Lionel Messi'yi transfer etmek istediği belirtildi.

İngiliz basınında öne çıkan haberlerde, Miami'de yaşayan Güney Amerikalı nüfusun fazlalığına dikkat çekildi ve bu detayın, söz konusu transferde her iki taraf için de bir avantaj olduğuna vurgu yapıldı.

Bahsi geçen transfer iddiasının maddi detaylarına ilişkin bilgi verilmezken; bir diğer süperstar Zlatan Ibrahimovic'in de David Beckham'ın radarında olduğu kaydedildi.

Beckham ve Zlatan ikilisinin Fransız devi Paris Saint Germain'de birlikte forma giydiğinin hatırlatıldığı haberde; İsveçli yıldızın, yakın arkadaşından gelecek olası transfer teklifini büyük olasılıkla kabul edeceği belirtildi.

Miami United ile ismi anılan Lionel Messi'nin kulübü Barcelona ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunurken; Zlatan Ibrahimovic ise sezon sonunda serbest kalacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Beckham'ın Çılgın Projesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement