6 Günlük Bedelli Asker, Kalp Krizinden Öldü - Son Dakika
Güncel

6 Günlük Bedelli Asker, Kalp Krizinden Öldü

Bedelli askerlik görevini yerine getirmek için Erzincan'daki 59'uncu Topçu Er Eğitim Tugayı'na teslim olan Onur Yavuzoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

23.10.2018 15:39  Güncelleme: 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da bedelli askerlik görevini yerine getiren piyade er Onur Yavuzoğlu (29), geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yavuzoğlu hastane bahçesinde düzenlenen askeri törenin ardından memleketi İstanbul'a gönderildi.

6 GÜNLÜK ASKERDİ

Bedelli askerlik görevini yerine getirmek için 6 Ekim'de Erzincan'daki 59'uncu Topçu Er Eğitim Tugayı'na teslim olan Onur Yavuzoğlu, 12 Ekim sabahı aniden rahatsızlanınca birliğin revirine, ardından da ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste kalbi duranYavuzoğlu, yoğun bakımda 10 gündür devam eden yaşam mücadelesini kaybetti.

6 Günlük Bedelli Asker, Kalp Krizinden Öldü

ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ

Yapılan otopsinin ardından er Yavuzoğlu için bugün hastane bahçesinde askeri tören düzenlendi. 3'üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, 59'ncu Topçu Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ertuğrul Sağlam, askeri erkan ve gencin yakınlarının katıldığı tören Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesi ile sona erdi.

CENAZESİ İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

Piyade er Onur Yavuzoğlu'nun cenazesi, uçakla İstanbul'a gönderildi. Yavuzoğlu'nun cenazesi yarın Sarıyer'de toprağa verilecek.

Cenaze töreninden kareler;

6 Günlük Bedelli Asker, Kalp Krizinden Öldü
6 Günlük Bedelli Asker, Kalp Krizinden Öldü
6 Günlük Bedelli Asker, Kalp Krizinden Öldü
6 Günlük Bedelli Asker, Kalp Krizinden Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 6 Günlük Bedelli Asker, Kalp Krizinden Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (51)

  • ferhat: helal olsun sana makif bedelli olarak askerlik yapan askerlik yaptim demesin zaten 7 30 Yanıtla
  • EGELİ KÜÇÜK EFE: DESENİZE VATANA BORÇLU GİTTİ PARA YETMİYOR BİR YERE KADAR BEN BUNU ŞEHİ DEMEM 5 32 Yanıtla
  • Karslı hava bükücü : 29 yaşına kadar beklemiş bedelli gitmiş bu durum asker kaçağı demektir her Türk vatandaşı gibi 20 yaşına geldinmi askere gideceksin 3 30 Yanıtla aslansaray : hatta önce askere gidip sonra üniversite okumak lazım demi ! 6 1
  • Fıtıfıtı: ilahi adalet diyebilen müslümanlarda bir gram beyin yok demektir. umarım çocuklarınız da aynı şeyleri yaşar. 13 15 Yanıtla
  • mehmet: Şehitlik nasip olacak ya bir şekilde nasip oluyor Allah rahmet eylesin 19 9 Yanıtla
  • Aysel: Bedellide 21 günün kaldırılması için çok emek sarfedildi. bu son belliydi.çürük raporu alamayan ve bedelliden dolayı rapor verilmeyen herkes askere alınıyor. ve bu süreçte muayene yeniden yapılmıyor.raporlu hastaların rapor ve hastalık derecesini belirtmesine rağmen diğer askerlere yapılan eğitim bedellilere daha ağır ve 21 gün yaptırılıyor malesef sonuç bu... vebal kimin?? ve haberlerde şehit dahi denilmiyor. vatani görevini yaparken ölen askerimize. ille bir demir parçası kurşun şart mıydı? 17 11 Yanıtla ABDURRAHMAN BAYIR : Yanlış düşünüyor ve bilmeden konuşuyorsunuz ben 1.celp bedelli askerliğimi aynı yrde yaptim ve dediginiz gibi hicbir muamele yoktur dahasi misafir gibi davranildi 3 0 EMEKLİ ALBAY NİYAZİ: AYSEL .. EVET ARI SOKMUŞ VEYA SİPOR ANINDA VEYA ÇOK YEMİŞ CEPHE HARİ ŞEHİT SAYILMAZ ADAM İNTİHAR EDİYOR VEYA BİRBİRİNİ VURUYOR BU Tİ KAYIPLARA ŞEHİTLİK VERİLMEZ İLLKAİ GÖREV ESNASINDA OLMASI MEVZU AT GEREYİ ADI ÜSTÜNDE VATAN SAVUN MASI ADI ÜSTÜNDE NE DENİYOR MİLLİ SAVUNMA BU DURUMLARDA ŞEHİT SAYILIR HEM ALLAH KATINDA HEMDE VATAN İÇİN ÖLENLERE ŞEHİT TANIMLAMASI BU DUR AYSEL BACI 2 1 Aysel: abdurrahman bey abimde bedelli yapıyor ne kadar zorladıklarını küfürlere maruz kaldıklarını anlatıyor bılıyoruz ıcındeyız konunun. aynı yer olmasada aynı konuya hakimiz 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement