Bedelli Askerlik Yapacağını Açıklayan İlk Futbolcu 'Cenk Ahmet' - Son Dakika
Spor

Bedelli Askerlik Yapacağını Açıklayan İlk Futbolcu 'Cenk Ahmet'

Bedelli Askerlik Yapacağını Açıklayan İlk Futbolcu \'Cenk Ahmet\'

Bedelli askerlikten faydalanacağını açıklayan ilk futbolcu Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un orta saha oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç oldu.

04.12.2014 10:59  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan bedelli askerliğe, futbol camiasından yoğun ilgi bekleniyor. Bedelli askerlikten faydalanacağını açıklayan ilk futbolcu Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un orta saha oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç oldu.

"BEDELLİ BİZE DE VURDU"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un başarılı orta saha oyuncusu Cenk Ahmet, İhlas Haber Ajansı Muhabiri'ne yaptığı açıklamada, bedelli askerliği uzun zamandır beklediğini belirterek, "Bedelli askerlik bize de vurdu sonunda. Kendi adıma konuşmam gerekirse ben bekliyordum. Futbolcular için önemli bir konu." dedi.

"BİZİM İŞİMİZ YARI ASKERLİK GİBİ ZATEN"

Bedelli ile ilgili fikrini belirten Cenk Ahmet, "Biz hayatımız boyunca istediğimiz şehirlerde, ailemizin yakınında futbol oynayamıyoruz. Gurbetteyiz. Devamlı farklı şehirlerde futbol oynuyoruz. Açıkçası yarı askerlik gibi bizim işimiz zaten. Bizim için önemli bir konuydu. Çıktığı için mutluyuz, inşallah hakkımızı kullanacağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bedelli Askerlik Yapacağını Açıklayan İlk Futbolcu 'Cenk Ahmet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Mehmet: Neden maddi duruma göre bedellinin bedelini belirlemiyorlar adam arabasını satıyor 18000 ödüyor adam milyon dolar kazanıp 18000 ödüyor 9 0 Yanıtla
  • Miselyum: Acıdım size ya yarı askerlik miş yaptıkları iş. Asker maaşi 36 tl aylık .senin her topa vuruşun o paradır zaten 6 1 Yanıtla
  • Mehmet: En paralı asker bizim asker 7 0 Yanıtla
  • Mehmet: Para sagolsun 5 0 Yanıtla
  • sami: Iyki fb li futbolcu ilk başvuru yapmamış. Küfürlü yorumlar gırıla giderdi. Bu habere yorum yok çünkü futbolcu fb li değil. 3 2 Yanıtla

Advertisement