Dövizle Askerlikte Büyük İndirim - Son Dakika
Ekonomi

Dövizle Askerlikte Büyük İndirim

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 6 bin euro olan dövizle askerlik bedelinin bin euro'ya düşeceğini söyledi.

03.04.2015 08:47  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bedelli askerlik ücretinde indirim yapılacak. Müjdeyi Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç verdi. Arınç ayrıca pasaport harçlarının da ucuzlayacabileceğini söyledi.

ALMANYA'DA AÇIKLADI

Almanya'nın Köln kentinde, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği UETD'nin düzenlediği Çanakkale programına katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"DÖVİZLE ASKERLİK BEDELİNİ DÜŞÜRECEĞİZ"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç konuşmasında ayrıca, yurtdışında yaşayan ve 8 Mayıs'ta yurtdışı temsilciliklerde oy kullanmaya başlayacak olan Türk vatandaşlarına sandığa gitmeleri çağrısında bulundu. Halen 6 bin Euro olan dövizle askerlik bedelini seçimlerden sonra bin Euro'ya düşürecekleri sözünü veren Arınç, pasaport harçlarında da indirim yapılabileceğini ifade etti.

Dövizle Askerlikte Büyük İndirim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Dövizle Askerlikte Büyük İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • ÖRÜMCEK KAFA:: BENIM KENDIM PARTIM BASA GELSE HIC PARA ALMIYACAGIZ GENCLERE YARDIMCI OLMAK ISTERIZ TÜRKIYENIN HER TARAFI PARA FISKIRIYOR DEVLETIN HIC IYTIYACI YOK ( ENBÜYÜK LIDER HDP SAYIN SELATIN DEMIRTAS ADAM GIBI ADAM OYLARIMIZ HDP YE 3 17 Yanıtla
  • Massimo Musa: Inşallah ya en azından 6000 euro ödemekten kurtuluruz 14 0 Yanıtla
  • sedaft: Zaten isteyen yapsın istemeyen yapmasın.Yapanların 70 i istemeden yaptığı için faydadan çok zararları var.Ama yapanlarada devlet iş konusunda öncelik versin. 12 1 Yanıtla
  • Mehmet sait: İnşallah inecektir, başbakan yardımcısı şimdiye kadar verdiği sözü tutmuştur bundan sonrada tutacaktır inşallah... 12 0 Yanıtla
  • murat durhan: Insallah düserde Millet vatanina yurduna kavusur AMA secimden önce olsa daha iyi olurdu herkes seve seve de oy verir insallah sözünüzde durursunuz baskan bakan beyler Hadi bakalim 10 2 Yanıtla
  • serkan Yılmaz: Paraları bitti paralari. Seçim zamanı dar ağacı sizleri bekleyecek, ey badem biyiklilar. 12 0 Yanıtla
  • Erkan: Askerligini dövizli olarak 1200 € ödeyip yapanlari ve hala taksit borcu olanlarida kapsarsa daha adil olur. 7 4 Yanıtla
  • Yozgatli: Bismillah deyip yalana basliyorlar 6 5 Yanıtla
  • vijdani redçi: bu zamanda arı namusu olan ne para verir nede askere gider 8 3 Yanıtla
  • YOBAZ:: ARINCI INSALLAH ATMIYORSUN BU INSANLAR 6000 OYUROYU NEREDEN GETIRSINLER 1000 ERO OLSA DAHA IYI OLUR BAZI INSANLARIN ISI GÜCÜ YOK DEVLETEN GECINIYORLAR UCUZ OLSA BU GENCLER ÖDER 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement