Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği'nden En Anlamlı İftar - Son Dakika
Güncel

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği'nden En Anlamlı İftar

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği\'nden En Anlamlı İftar

Geleneksel "İftarda Birlikte Olalım " sloganıyla 750 özel gereksinimli birey ve aileleri yemekte bir araya geldi.

04.08.2014 08:07  Güncelleme: 07:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEDD tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemekleri Vesta Restaurant, Moda Teras Restaurant ve son olarak Lüfer 6 Teknesinde Ramazan ayının manevi ortamında "İftarda Birlikte Olalım"sloganıyla özel gereksinimli üyeler, yönetim ve danışmanlar kurulu üyeleri ile gönül dostları birlikte oruçlarını açtılar.

Yıllardır BEDD'in çok değerli bağışçılarının destek verdiği iftar yemeklerinde Genel Başkan Kemal Demirel yaptığı konuşmada; "Ramazan Ayının güzelliği ve huzurunda son derece anlamlı bu güzel organizasyonumuzda barış, sevgi ve sevecenlik içinde iyi ahlakla kutsal günlerimizin varlığını yaşıyoruz. 20 yıldır üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda böyle organizasyonlara önem veriyoruz." dedi. Demirel, hiç kimseyi ötekileştirmeden, insanlara kucak açmayı sürdürerek, engellilerin hayatındaki engelleri azaltmak için gayretlerini sürdüreceklerini belirtti.

Sözlerine Gazze'de ve Ortadoğu'da yaşanan olaylara değinerek devam eden Başkan Demirel; "Çok yakın coğrafyamızda kan gövdeyi götürüyor. Gazze'de bütün Ortadoğu'da insanlarımız katlediliyor. Allah kibirden, kötü düşünceden korusun, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasın. Dünya kimseye kalmaz." dedi.

BEDD Danışmanlar Kurulu Başkanlığını yürüten sinema sanatçısı Ediz Hun; bir araya gelinen ortamlarda üyelerin sorunlarının dinlenerek çözümler üretebilmenin temel amaçları olduğunu, yıllardır çok önemli gelişmeler kat ettiklerini belirterek, bu gelişimi önümüzdeki süreçte de sürdürmek istediklerini dile getirdi.

İftar yemeği için desteklerini esirgemeyen değerli bağışçılara BEDD Teşekkür Plaketleri takdim edildi.
Özel gereksinimli üye ve aileleri, yoğun katılım gösterilen iftar yemeklerinde keyifli ortamlar yaşadıkları için BEDD'e teşekkürlerini ilettiler.

Kemal Demirel'in liderliğinde kurulan, sinema sanatçısı Ediz Hun'un Danışmanlar Kurulu Başkanlığını yürüttüğü BEDD; kurumsal ve bireysel bağışçıların destekleri ile ihtiyaç sahibi üyelerine gıda yardım paketleri, giyim, hasta bezi, tekerlekli sandalye, eğitim bursu ve tedavi yardımları yapmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği'nden En Anlamlı İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement