Behçet Necatigil'in Doğumunun 100. Yılına Özel Sergi - Son Dakika
Güncel

Behçet Necatigil'in Doğumunun 100. Yılına Özel Sergi

Türk edebiyatının ünlü şairi Behçet Necatigil’in hayatının anlatıldığı “Sevgilerde Behçet Necatigil 100 Yaşında Sergisi” Beşiktaş’ta açıldı.

13.04.2016 23:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk edebiyatının ünlü şairi Behçet Necatigil'in hayatının anlatıldığı "Sevgilerde Behçet Necatigil 100 Yaşında Sergisi" Beşiktaş'ta açıldı.

Beşiktaş Belediyesi ve Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık tarafından Türk edebiyatının ünlü şairi Behçet Necatigil'in doğumunun 100. yılı vesilesi ile hazırlanan "Sevgilerde Behçet Necatigil 100 Yaşında Sergisi" Beşiktaş Fulya Sanat Merkezi'nde düzenlenen törenle açıldı. Törene sevenleri ve çok sayıda sanat sever katıldı. Aile fotoğraf arşivlerinden yararlanılarak kurulan foto-biyografik sergi fotoğrafların çekildiği zaman hakkında geniş bilgi veriyor. Bir filim şeridi gibi gözler önüne serilen Türk edebiyatı şairi Behçet Necatigil'in ayrıca kendisinin kullandığı resmi evrakları, el yazıları, şiirleri, mektupları, kitapları ve kişisel eşyalarının görülebileceği sergide yer aldı.

"Sevgilerde Behçet Necatigil 100 Yaşında Sergisi" 3 Mayıs tarihine kadar Fulya Sanat Merkezi'nde ziyarete açık olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Behçet Necatigil'in Doğumunun 100. Yılına Özel Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement